Metal Build 討論區 3: F91 人人有得玩

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
除左單/雙膠紙之外
仲有咩特徵 分別是否處女

處女要去產房book

坦白講
要水你,買魂限可以做到啡盒唔開入面開,
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演
除左單/雙膠紙之外

處女要去產房book

坦白講
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演

係底開,信不信由你
除左單/雙膠紙之外

處女要去產房book

開盒個時睇吓d膠袋仔有冇攝入d關節 前提佢要比你開盒
除左單/雙膠紙之外

處女要去產房book

坦白講
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演

係底開,信不信由你

唔係唔信 當增廣見聞嘛
除左單/雙膠紙之外

處女要去產房book

坦白講
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演

係底開,信不信由你

我雪崩隻腳個啡盒仲係度底膠紙未開 你教我 我貼相
除左單/雙膠紙之外

處女要去產房book

坦白講
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演

係底開,信不信由你

唔係唔信 當增廣見聞嘛

你是但落ins 任何一間二手收賣鋪都識
儘管不要信
除左單/雙膠紙之外

處女要去產房book

坦白講
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演

係底開,信不信由你

你玩野咩
隻腳兩邊都係膠紙開口
邊個話魂SHOP野, 啡盒一定無雙膠紙...
港魂日魂都會有
仲有, 如樓上所講, 係要開你, 盒底絕對開到, 勁嘅連摺痕都無

處女要去產房book

坦白講
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演

係底開,信不信由你

你玩野咩
隻腳兩邊都係膠紙開口

雪崩本體底膠紙我一樣未開

處女要去產房book

坦白講
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演

係底開,信不信由你

你玩野咩
隻腳兩邊都係膠紙開口

印象中雪崩主體就得,佢得一張膠紙封頂,個底係紙皮底,可以係個底開而面盒唔開
港魂日魂都會有
仲有, 如樓上所講, 係要開你, 盒底絕對開到, 勁嘅連摺痕都無

純粹增廣見聞
港魂日魂都會有

有冇案例
港魂日魂都會有

有冇案例

開啡盒個底,你有無係手影下?

坦白講
膠紙可以無痕整走再貼返

紙皮都可以無痕

求表演

係底開,信不信由你

你玩野咩
隻腳兩邊都係膠紙開口

印象中雪崩主體就得,佢得一張膠紙封頂,個底係紙皮底,可以係個底開而面盒唔開

一陣放工翻屋企撚吓
一直冇留意
但對上果次係港魂訂r魂英格倫2號見到運輸盒有雙膠紙
因為幫同事訂所以冇理到

Google 的,就係開呢D啡盒底,咁唔使開面個膠紙

鐵尺一把, 如果唔顧摺痕真係超簡單

另回樓上幾位
舊時魂SHOP R魂CODE GEASS, FMP, 一堆都係一到就係雙膠紙,
我之前賣出去時係YAHOO寫到明, 影到明係雙膠紙,
亦寫明唔信我唔好BID, 廢事到時交收時麻煩。

鐵尺一把, 如果唔顧摺痕真係超簡單

另回樓上幾位
舊時魂SHOP R魂CODE GEASS, FMP, 一堆都係一到就係雙膠紙,
我之前賣出去時係YAHOO寫到明, 影到明係雙膠紙,
亦寫明唔信我唔好BID, 廢事到時交收時麻煩。

只要包裝睇唔到就得
留名

主體底盒原來真係唔係膠紙只係同上圖一樣靠紙口接埋

Pose 左邊0分 中間90 右邊70

Pose 左邊0分 中間90 右邊30
主體底盒原來真係唔係膠紙只係同上圖一樣靠紙口接埋

咁所以只要慢慢黎,唔開膠紙係都可以開到盒的!
當然新手咁開盒個啡盒底好易有傷,但開多幾次。。。
即使有傷,你開完再pack 返,相信要發現盒底開過相信極難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞