我的英雄學院漫畫討論post (8)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
合理,尤其係hawks老豆訓練hawks用個性做賊...
"捉hawks單野"即係咩?
打少左老豆2隻字
原來火佬係去左救兔仔官方出之前我以為佢禁住個個係Dabi
兔仔
有啲畫面真係睇唔明發生緊啲咩
我覺得dabi咁憎火佬既原因會係火佬真係做左啲仆街野害死左佢
所以佢先會同意stain覺得所有英雄都係偽君子 (但stain好強調all might係唯一既真英雄,dabi係更加憤世,可能佢覺得all might只係未露出黑暗面)
火佬未必係去到掉佢出街等佢自生自滅,然後有意外以為佢死左咁仆街
可能佢夾硬推dabi去trains hawks果個program, (可能dabi從來唔想做英雄,咁同中二弔係個幾好既對立) 咁已經足夠令到dabi討厭英雄一世
有意外以為佢死左

Red Hood
火佬努力咁多年只係想攞第一,相對好少用心去諗為其他人去某福祉
佢個仔會覺得班人只係想玩英雄遊戲,唔係真係有同理心

真係好想知荼毘究竟係點諗
好鐘意睇佢地三個條線
三個都好有魅力
唔想睇死柄木呀
荼毘都有好魅力
但垃圾死柄木一啲反派氣質都無,食撚屎
反派d角色同七影帝一樣突然變到神級勁完全唔洗理由
同埋突然哂冷對打但搵咁多學生去
硬係覺得d劇情奇奇怪怪

加上d打鬥越打越亂
睇啲分鏡睇到好似睇小說咁
要自己幻想發生緊咩事
屌火佬動畫一集整得仲好過救壞理嗰part
個期啲經費去晒劇場版個到
百萬
我唔係睇得明D打鬥...畫得好亂....
最尾係咪hawks 被darks救左?
兔就俾火佬救?
封面話必思此兔
係咪即係兔仔玩完了
話哂都係top hero...
咁快戰死 咁HERO真係玩撚完
Endeavor 打一隻高級腦無,勉強贏兼盲左隻眼。宜家兔仔一開波就單挑咁多隻高級腦無,唔傷就反而奇怪啦如果戰死埋係慘嘅
又有得睇常闇回合,但兩師徒都係俾火剋死
對藍火會唔會有機
一個唔耐燒 一個怕光
Endeavor果次係想活捉,所以搞到損手爛腳,兔仔一開波就去盡哂,呢度有分別既。

唉睇個勢火佬威一陣就會俾on9木柄sm ....
都唔知會唔會死好鐘意火佬,好期待焦凍用冰幫火佬降溫等火佬可以無限開火
如果endeavor用嚟俾死柄木祭旗
我驚作者會收刀片放題
藍火可能係唔光架
兔打堆腦無係咪都一樣有再生
諗諗下唔係幾明dabi想做咩
佢話一直唔信hawks但放佢係度攞料
間接令到英雄方拎到料展開行動
然後話hawks殺咗twice搞到更加難實現夢想
你一早唔比佢入嚟咪冇事囉係咪bug嚟
同埋佢嘅目的越聽越同死木班人唔同
唔知遲啲會唔會走佬自己搞(但佢冇咁嘅料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞