俄國真人show 通靈之戰 朱莉完勝[2]

647 回覆
40 Like 0 Dislike
留名
雖然明知套節目係假既,但都忍唔住追落去

點解咁講呢

第15季嘅女巫同透視眼都好幸福
咁都搵到真愛
佢地結婚時,同期有啲參賽者都有去

我都有睇到段片
呢個英國仔仔真係好正
成日笑笑口

好鐘意佢啲推理

下⋯條仔on9架wo
唔否認佢有靈能力
但佢成日推理咁多,不如做偵探算啦

英國仔係勁既 只係佢個範疇唔應該參加呢個節目姐
同埋佢都話自己係偏向科學嗰邊

報錯節目識左條女

咁真係好抵

條仔真係唔好偷食,女巫掂一掂佢就知

所以佢一定係好愛女巫佢先會娶
仲要人地大過佢 仔都生左幾年了
咁快開左新post 原來

點解咁講呢

班角色幾有魅力,啲任務都幾有趣

點解話假
睇完14-10..高下已經好清楚

有冇人知亞歷山大心臟咩事
睇完15季8集 開始J17季~!
好想睇大叔呀
等17季中字續命
有冇人覺得有時睇第17季好間唔中 會唔太明d人(達什 唔記得有冇其他情況唔明)講乜?
唔知係達什大叔講野深奧 定係另一個字幕組譯得冇咁好定咩
但睇第14,15季好似冇出現過唔明既情況
定係我自己問題

點解咁講呢

點解話假

有哂劇本喎

雖然我明+理解點解會有懷疑
無論拍成點 用咩更加公正既方法玩 都實會有懷疑既空間
但點解咁肯定一定係假既

點解咁講呢

點解話假

有哂劇本喎

但點解咁肯定一定係假既

唔覺係假
可能你唔信有咁不可思議嘅嘢發生
因為你未親眼見到,親身體驗過
唔代表就無
http://www.bilibili.com/video/av9426483
第十四季第十集

今晚又有得睇

今晚返去睇
希望17季字幕都出快啲

今晚睇

點解咁講呢

點解話假

有哂劇本喎

但點解咁肯定一定係假既

唔覺係假
可能你唔信有咁不可思議嘅嘢發生
因為你未親眼見到,親身體驗過
唔代表就無

不過係假都唔出奇既,
但唔理真假,好睇就得

點解咁講呢

點解話假

有哂劇本喎

但點解咁肯定一定係假既

有劇本+請演員扮受害人已經可以話係造假
當然我唔否認當中有參賽者係真材實料
但誇大的可能性較大

撞鬼個集點扮

點解咁講呢

點解話假

有哂劇本喎

但點解咁肯定一定係假既

但誇大的可能性較大

撞鬼個集點扮

邊集請演員扮受害者

btw 亞歷山大係俄羅斯好似好多政客都搵佢幫手

點解話假

有哂劇本喎

但點解咁肯定一定係假既

但誇大的可能性較大

撞鬼個集點扮

邊集請演員扮受害者

btw 亞歷山大係俄羅斯好似好多政客都搵佢幫手

呢樣真 佢自己講過
係咪可以宣佈進入16季
唔使玩既
睇完14-10..高下已經好清楚

有冇人知亞歷山大心臟咩事

唔知 但希望佢同瑪麗蓮會一直幸福快樂

點解咁講呢

點解話假

有哂劇本喎

但點解咁肯定一定係假既

但誇大的可能性較大

撞鬼個集點扮

which episode?

講緊第15季第3集?

點解話假

有哂劇本喎

但點解咁肯定一定係假既

但誇大的可能性較大

撞鬼個集點扮

which episode?

講緊第15季第3集?

個集又係好大分歧
有啲堅信係心理病
有啲就話有鬼
不過都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞