俄國真人show 通靈之戰 朱莉完勝[2]

647 回覆
40 Like 0 Dislike
請問而家第十五季中字出到第幾集?
而家睇到第十二,推理男狂fail都仲係到

十五季有12集咁多咩?
點解我既既進度落後咁多咁既

好似第九集
第十五季啲人偏廢

第十五季既人得朱莉同女巫勁
好想知東方女巫係咩門派
佢啲手勢好型 唔洗用道具
同埋盧恩符文又係咩黎

盧恩符文北歐野黎
好有興趣 不過有排都唔得閒研究
朱莉

十五季有12集咁多咩?

總共有二十集

啲字幕組真係趕工咁譯
頭先先睇14季第10集
好慘,瑪麗蓮喊哂
話以前比人強奸過
朱莉之前又係咁講
唔知係強奸定非禮
都係比屋企人個啲
點解可以咁仆街架
我特登上黎login留言,多謝好介紹!真係追到停唔到,請問大家知唔知瑪利蓮除左第十四同十七季,仲有邊季都參賽過?

十五季有12集咁多咩?

總共有二十集

啲字幕組真係趕工咁譯

點解我連第九集都唔見有
我特登上黎login留言,多謝好介紹!真係追到停唔到,請問大家知唔知瑪利蓮除左第十四同十七季,仲有邊季都參賽過?

我來自俄羅斯,我們那兒的孩子都知道這個節目假的和喜劇電影一樣!這個真人秀的成員大都是演員,例如Pahomov,谷歌一下你會發現他從九十年代就開始演垃圾電影瞭,如今他卻憑借他的“神奇能力”差點獲得贏瞭比賽!

搵到某d留言既翻譯

通靈者點解唔可以選擇artist做佢地既職業

十五季有12集咁多咩?

總共有二十集

啲字幕組真係趕工咁譯

點解我連第九集都唔見有

第八集,我記錯
頭先先睇14季第10集
好慘,瑪麗蓮喊哂
話以前比人強奸過
朱莉之前又係咁講
唔知係強奸定非禮
都係比屋企人個啲
點解可以咁仆街架

好似無事,之前我都嚇親
CERN既機器探測到最微少既粒子,最微弱既能力,都話探測唔到任何超自然力量。

呢班通靈者真係有料到既,應該幫科學家解開呢d謎團貢獻人類,但一個都冇,反而走去拍節目搵錢。到底係全部人一齊自私,定係根本冇料到,用邏輯就推理到

你用cern嚟講探測能量 同拎把間尺然後話磅唔到重有咩分別...

屌去銅鑼灣水晶宮影張氣場相再講啦
係ig見到朱莉送禮物俾中國fans
頭先先睇14季第10集
好慘,瑪麗蓮喊哂
話以前比人強奸過
朱莉之前又係咁講
唔知係強奸定非禮
都係比屋企人個啲
點解可以咁仆街架

好似無事,之前我都嚇親

如果真係無事就好
好想知東方女巫係咩門派
同埋盧恩符文又係咩黎

盧恩符文北歐野黎

有研究過 做過 但未實際玩過 下星期圖書館再戰
好想知東方女巫係咩門派
同埋盧恩符文又係咩黎

盧恩符文北歐野黎

小心啲呀
好想知東方女巫係咩門派
同埋盧恩符文又係咩黎

盧恩符文北歐野黎

小心啲呀

現代盧恩符文用黎占卜多 應該無咁易出事

十五季有12集咁多咩?

總共有二十集

啲字幕組真係趕工咁譯

點解我連第九集都唔見有

第八集,我記錯

今日一追追左十五季八集
好想知東方女巫係咩門派
同埋盧恩符文又係咩黎

盧恩符文北歐野黎

小心啲呀

岩岩睇完前半講東方女巫係鏡度畫盧恩符文
後半就係個男仔亂玩盧恩符文致死
好想知東方女巫係咩門派
同埋盧恩符文又係咩黎

盧恩符文北歐野黎

小心啲呀

無咁上下靈力點劃都無事 btw盧恩符文姐係朱莉個套
好想知東方女巫係咩門派
同埋盧恩符文又係咩黎

盧恩符文北歐野黎

小心啲呀

無咁上下靈力點劃都無事 btw盧恩符文姐係朱莉個套

鏡呢啲高階野唔玩,唔同個啲野打交道亦無需要
占都只會係無聊野,我自己同靈眼睇咪得囉洗撚咁多儀式
自願退賽真係好on9
頭先先睇14季第10集
好慘,瑪麗蓮喊哂
話以前比人強奸過
朱莉之前又係咁講
唔知係強奸定非禮
都係比屋企人個啲
點解可以咁仆街架

好似無事,之前我都嚇親

如果真係無事就好

呢個會唔會係朱莉咁cool 既原因之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞