俄國真人show 通靈之戰 朱莉完勝[2]

647 回覆
40 Like 0 Dislike
聽講tvb 想搞個類似通靈之戰嘅節目 搵緊人參加
有無人想參加、或者識香港有奇人異士,可以叫得郁佢參加香港搞既通靈者之戰,可以ig傾一傾 好想睇香港搞會變成點

Ig: stardustlumos

香港搞會變左一堆神棍出黎呃飯食

俄國啲Task咁撚難,班神棍就算用鬼幫佢都未識分人地係咪呃鳩佢啦,真假神棍,一試就知

但都幫推一下

大家覺得香港成日出鏡既玄學師傅,有邊個對通靈係有料到。
聽講tvb 想搞個類似通靈之戰嘅節目 搵緊人參加

有冇新野睇 ?
有冇新野睇 ?

睇哂所有集數啦?
第16季呢?通靈者正在調查呢?
有冇新野睇 ?

睇哂所有集數啦?

冇睇晒,睇完朱莉覺得其他冇果種魔力

朱莉係咪冇做通靈者正在調查?
有冇新野睇 ?

睇哂所有集數啦?

朱莉有一集正在調查
同呀力一齊
合作得好好佢地
去bilibili 搵正在調查第一個就係
十七季最新個集瑪麗蓮好慘
亞歷山大
亞歷山大

亞歷山大好似已經有新女友,仲同佢去18季海選
瑪麗蓮咁索值得更好
好似女巫情路都幾坎坷,輪椅女巫又係遇著仆街
死人邏輯佬
亞歷山大

亞歷山大好似已經有新女友,仲同佢去18季海選
瑪麗蓮咁索值得更好
好似女巫情路都幾坎坷,輪椅女巫又係遇著仆街
死人邏輯佬

亞歷山大當初佢EX叫佢參加比賽就食左瑪麗同EX分手,食左瑪麗隻豬而家又飛人
有冇新野睇 ?

睇哂所有集數啦?

朱莉有一集正在調查
同呀力一齊
合作得好好佢地
去bilibili 搵正在調查第一個就係

thx
朱莉有冇新節目?
18季生肉已出
18季生肉已出

熟肉已出
點解戰鬥文族連通靈都咁勁?
唔知而家仲有無人睇 出到21季 有Alexander個細佬
有睇
細佬都好正
又係睇到鬼魂派
又靚仔實力又強
btw我睇哂20 21季 最鐘意黑女巫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞