俄國真人show 通靈之戰 朱莉完勝[2]

647 回覆
40 Like 0 Dislike
琴晚睇第十集
個醫生話亞歷山大有病
已經活多左幾年
一般病患者只能活到25歲
咁驚 唔怪得之有集主持人問
瑪麗蓮係咪知自己幾多歲
佢就行出黎講 話唔一定要答

Alexander 之後話命運係可以協商
我懷疑佢改左死既時間
代價係冇得輪迴

都可以係同人交換咗
琴晚睇第十集
個醫生話亞歷山大有病
已經活多左幾年
一般病患者只能活到25歲
咁驚 唔怪得之有集主持人問
瑪麗蓮係咪知自己幾多歲
佢就行出黎講 話唔一定要答

Alexander 之後話命運係可以協商
我懷疑佢改左死既時間
代價係冇得輪迴

都可以係同人交換咗

唔會無得輪迴既,只係佢續多幾多年命就遲多幾多年投胎 大家都要排隊,呢啲無得打尖
岩岩見到朱莉ig update左 見到佢鬧人真係

又鬧人

又鬧人

Midnightrose_666先係真ig喎
仲未有UPDATE
話說樓主係咪有晶賣?
仲未有UPDATE

第十五季第九集係邊
話說樓主係咪有晶賣?

我唔識啲水晶
你對邊啲有興趣 我可以問下屋企人有無
前幾日茱莉ig咪話準備左啲books同佢既相比中國Fans
只要上佢官網買佢本書便可以獲得

You can buy the book with a personal autograph on the website
http://julievang.ru/magazin/books.html
有興趣可以買返去 擺茱莉女王鎮宅
仲未有UPDATE

第十五季第九集係邊

未出呀未出呀

You can buy the book with a personal autograph on the website
http://julievang.ru/magazin/books.html

微博有人教點買女王啲香水
最平都幾百蚊,未計運費
啲中國人真係好有錢

最平都幾百蚊,未計運費
啲中國人真係好有錢

好多j圖
話說樓主係咪有晶賣?

我唔識啲水晶
你對邊啲有興趣 我可以問下屋企人有無

可以可以問下佢地有邊啲先?
從來未睇過俄國片
又幾好睇
多謝樓主推介
淨係睇到S14e10 & S15e8
想知道14,15有字幕最新update到第幾?
覺得朱莉王好似日本漫畫走出黎嘅人物
同埋成套個感覺好似細個睇TV三賤客嘅TV搜查線咁[
從來未睇過俄國片
又幾好睇
多謝樓主推介

14,EP10
15,EP08 明天有09

最平都幾百蚊,未計運費
啲中國人真係好有錢

出埋香水咁正
好想快d睇亞歷山大
從來未睇過俄國片
又幾好睇
多謝樓主推介

14,EP10
15,EP08 明天有09

Thx
睇緊S17
達什大叔雖然好怪
但真係好勁
瑪麗蓮點解仲要參賽
冇理預知唔到自己拎唔到冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞