俄國真人show 通靈之戰 朱莉完勝[2]

647 回覆
40 Like 0 Dislike
前幾日茱莉ig咪話準備左啲books同佢既相比中國Fans
只要上佢官網買佢本書便可以獲得

You can buy the book with a personal autograph on the website
http://julievang.ru/magazin/books.html
有興趣可以買返去 擺茱莉女王鎮宅

微博有人教點買女王啲香水
最平都幾百蚊,未計運費
啲中國人真係好有錢

出埋香水咁正

女王佢自己本身係香料師.
平時又自己整公仔黎賣.
都好多材多藝
從來未睇過俄國片
又幾好睇
多謝樓主推介
淨係睇到S14e10 & S15e8
想知道14,15有字幕最新update到第幾?
覺得朱莉王好似日本漫畫走出黎嘅人物
同埋成套個感覺好似細個睇TV三賤客嘅TV搜查線咁[

14,EP10
15,EP08 明天有09

Thx
睇緊S17
達什大叔雖然好怪
但真係好勁
瑪麗蓮點解仲要參賽
冇理預知唔到自己拎唔到冠軍

17季參加個時佢咁岩同亞歷山大嗌交
再參加可能係想證明自己
同埋前幾頁有佢地兩個d生活片段.
入面瑪麗蓮話亞歷山大成日拎住14季個冠軍手座係佢面前晒命.
因為咁佢都好想有屬於自己的冠軍我諗
係咪有絲打係bilibili出片講個個假官方微博

我見微博有個香港人都好熱衷通靈之戰
之前有個假帳聲稱自己係官方
之後佢出片分析話應該係假

我見微博有個香港人都好熱衷通靈之戰
之前有個假帳聲稱自己係官方
之後佢出片分析話應該係假

俄仔玩微博, 開個VK都話…

是咪樓主
15季 第9集出左
http://www.bilibili.com/video/av9549150/

外星人
第17季第6集浸死嗰個男仔個老母好恐怖
想怪晒落個女仔度
15季 第9集出左
http://www.bilibili.com/video/av9549150/

外星人

好狗
話白信封只有一個人時,影王黑瞼,
之後黑信封開估時,就X光眼拍手掌,打眼色,恥笑條友咁
想怪晒落個女仔度

其實發生依類事 家屬一定諗係對方唔救自己個仔
同埋個位媽媽一直認為佢個仔唔會咁淺水都浸死
但最後我見佢聽完大叔講都釋懷左d

又唔可以話係恐怖 只係佢有執念
面對自己個仔 先10幾歲咁就走左 唔係人人接受到
想怪晒落個女仔度

你喺個呀媽角度睇咪咁諗
我喺個女仔/外人角度睇咪唔係咁諗
執念搞到要上電視台為咗證明係個女仔問題...
呢啲已經係心地唔好

ps假設件事唔係電視台作出嚟
想怪晒落個女仔度

你喺個呀媽角度睇咪咁諗
呢啲已經係心地唔好

唔記邊季 個女仔跳樓 原因係佢救唔到佢朋友
搞到朋友被人害死 朋友家人一直責怪個女仔
搞到女仔自殺
想怪晒落個女仔度

你喺個呀媽角度睇咪咁諗
呢啲已經係心地唔好

搞到女仔自殺

都係17季
想怪晒落個女仔度

你喺個呀媽角度睇咪咁諗
呢啲已經係心地唔好

我認為重點都係佢最終可以釋懷
畢竟每個人都係想prove自己冇錯
瑪麗蓮一開始同佢講唔關個女仔事佢都唔信
最後大叔同佢講完佢先慢慢接受
想怪晒落個女仔度

你喺個呀媽角度睇咪咁諗
呢啲已經係心地唔好

搞到女仔自殺

人言可畏
從來未睇過俄國片
又幾好睇
多謝樓主推介
淨係睇到S14e10 & S15e8
想知道14,15有字幕最新update到第幾?
覺得朱莉王好似日本漫畫走出黎嘅人物
同埋成套個感覺好似細個睇TV三賤客嘅TV搜查線咁[

14,EP10
15,EP08 明天有09

Thx
睇緊S17
達什大叔雖然好怪
但真係好勁
瑪麗蓮點解仲要參賽
冇理預知唔到自己拎唔到冠軍

得佢一個咁高level集集淨係睇佢就得啦
有marylin呢類高手個節目先有返啲娛樂性
岩岩開始睇,睇左17季頭5集
岩岩開左15季頭2集,睇到好暈
岩岩開始睇,睇左17季頭5集
岩岩開左15季頭2集,睇到好暈

開左protection先睇呢類節目

搞到女仔自殺

http://www.bilibili.com/video/av9293234
15季第7集
個俄妹仲要幾索 17歲就睇唔開太可惜

內疚+俾人日日當殺人犯指住鬧
要幾強大嘅心先頂到...?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞