俄國真人show 通靈之戰 朱莉完勝[2]

647 回覆
40 Like 0 Dislike
今日update 15季13集
又有俄妹枉死

賤男終於走
次次都亂噏 又唔尊重 覺得啲家屬聽佢講嘢等於受第二次傷害

但今集好多嘢都無講到
本來話窗口有血手印,鄰居無開門無人救人
又話塞紙條入信箱,唔知係咪有人良心發現啦
呢啲都無人提到
不過女巫同朱莉都係好正
最鐘意呢兩個
又有俄妹枉死

賤男終於走

但今集好多嘢都無講到
呢啲都無人提到
不過女巫同朱莉都係好正
最鐘意呢兩個

朱莉除曬啲戒指嗰下好正
睇咁多季 最勁好似都係佢
睇完14季最後一集覺得亞歷山大好正
拎埋冠軍又拖住瑪麗蓮出嚟
Btw佢播返以前亞歷山大嗰啲MV好搞笑
睇哂咁多季,其實16季果個流浪漢超勁,勁在你唔知佢有幾深

咁點解唔係冠軍既
又有俄妹枉死

賤男終於走

但今集好多嘢都無講到
呢啲都無人提到
不過女巫同朱莉都係好正
最鐘意呢兩個

佢兩個應該參加其他季都屬超班人馬

16季個大叔暫時睇又係冠軍級人馬,
但好似話佢自己走,最後唔玩落去,
但真係未見到冠軍有幾勁,唔通又係好似亞歷山大咁後期先黎料?
朱莉王
每次都係睇佢同女巫

咁點解唔係冠軍既

未睇到唔知

又有俄妹枉死

賤男終於走

但今集好多嘢都無講到
呢啲都無人提到
不過女巫同朱莉都係好正
最鐘意呢兩個

佢兩個應該參加其他季都屬超班人馬

16季個大叔暫時睇又係冠軍級人馬,
但好似話佢自己走,最後唔玩落去,
但真係未見到冠軍有幾勁,唔通又係好似亞歷山大咁後期先黎料?

第一集製作組都話邀請咗好耐先肯參加,可能真係唔太中意比賽都唔定
冠軍係正在調查都好勁既,但呢幾集真係普通
十六季平均地強,大叔就突出d,不過感覺冇14, 15, 17三個冠軍咁壓倒性

So sweet
搵唔到十四季最後果集
搵唔到十四季最後果集

Bilibili 就有啦

So sweet

人生贏家

So sweet

人生贏家

主持人心中流淚

So sweet

人生贏家

主持人心中流淚

閃撚到盲啦

咁點解唔係冠軍既

自動退出 佢本黎都唔想黎參加 但因為佢認為係有任務要幫人先黎
最新個集通靈者正在調查
有亞歷山大前女友+瑪莉蓮
前女友都好勁
最新個集通靈者正在調查
前女友都好勁

係第幾季邊集?
最新個集通靈者正在調查
前女友都好勁

係第幾季邊集?

係通靈者正在調查 第五季第五期
森森俄語控譯

http://m.bilibili.com/video/av10271427.html
有字幕組翻譯左第11季
http://www.bilibili.com/video/av10219240/
有字幕組翻譯左第11季
http://www.bilibili.com/video/av10219240/

好hea喎,佢咁翻譯法我寧願自己「食生肉」
最新個集通靈者正在調查
前女友都好勁

係第幾季邊集?

森森俄語控譯

http://m.bilibili.com/video/av10271427.html

打冷震
最新個集通靈者正在調查
前女友都好勁

係第幾季邊集?

森森俄語控譯

打冷震

想問下15季係咪去到13 only?
我搵唔到之後
我搵唔到之後

係,未譯哂
等下啦
我搵唔到之後

係,未譯哂
等下啦

好,唔該
仲想睇決賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞