俄國真人show 通靈之戰 朱莉完勝[2]

647 回覆
40 Like 0 Dislike
between 睇第15季11集 點解話推理男係渣男

睇掌紋

好似話係男女關係
話推理男背著女巫搞三搞四

做節目個陣唔知女巫做咩返屋企,見到佢係屋企同其他女一齊玩緊
好似話離婚添啦

唔驚比女巫詛咒咩

條友係節目上面求婚 某程度上都比左壓力輪椅女巫去應承

推理男仲開班授徒 點知收左錢但一堂都冇上過
between 睇第15季11集 點解話推理男係渣男

睇掌紋

好似話係男女關係
話推理男背著女巫搞三搞四

做節目個陣唔知女巫做咩返屋企,見到佢係屋企同其他女一齊玩緊
好似話離婚添啦

唔驚比女巫詛咒咩

條友係節目上面求婚 某程度上都比左壓力輪椅女巫去應承

推理男仲開班授徒 點知收左錢但一堂都冇上過

搵有冇用過催情咒果集, 女巫好似話過唔可以幫自己落咒

但應該可以搵王幫佢落
14 15 17 都追緊

大叔 戰鬥女巫 王 亞神
通靈者在調查 第六季 02
攝制隊見證瑪莉蓮同亞歷鬧交

瑪莉蓮好慘 係咁比亞歷質疑 唔怪得佢咁想參賽

不過其實瑪麗蓮自己本身無份參加。。。見到Victoria 女巫就呷哂醋咁。。。

不過其實瑪麗蓮自己本身無份參加。。。見到Victoria 女巫就呷哂醋咁。。。

我覺得其實瑪莉唔憎Victoria
只係唔滿意亞歷冇同佢講 同埋佢送左舊石比Victoria
但舊石係同瑪莉一齊揀

但舊石係同瑪莉一齊揀

屌,成集都閃撚到仆街
去到後面我覺得瑪莉好慘
真係只可以講睇既野唔同
死靈系同咀咒系
一路比賽都睇到亞曆強係召喚死靈
瑪莉就一直強係追蹤同術咒
http://www.bilibili.com/video/av8778755

達什大叔既修行同冥想講座,求翻譯

但舊石係同瑪莉一齊揀

屌,成集都閃撚到仆街
去到後面我覺得瑪莉好慘
真係只可以講睇既野唔同
死靈系同咀咒系

一開始又錫又攬咁

但舊石係同瑪莉一齊揀

屌,成集都閃撚到仆街
去到後面我覺得瑪莉好慘
真係只可以講睇既野唔同
死靈系同咀咒系

一開始又錫又攬咁

耍花槍好正
http://www.bilibili.com/video/av8778755

達什大叔既修行同冥想講座,求翻譯

大叔好風趣
Push
17季有更新
15季有更新
15季有更新

搵舞者果part氣氛好尷尬.....
你老母個肥佬MC點解仲生存到去到17季
你老母個肥佬MC點解仲生存到去到17季

仆街又小氣又自大,影衰晒成個節目
有冇覺得每集最尾黑白信封多舊魚?
係勁既唔駛開估就知邊個
搞到想睇埋跳舞果個節目
15季有更新

搵舞者果part氣氛好尷尬.....

點解班舞者唔除鞋跳 著咩鞋都留線索啦

同果個推理通零者跳果條女又ON99咁俾人掃到BRA帶
搞到朱莉有位俾個仆街肥佬入

根本呢集個TEST就係ON LUN 7 9
今個星期好似更新得好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞