琴日比人拉左,救手足果班手足冇人再提

248 回覆
1092 Like 33 Dislike
五毛也
block
真係好想喊
救人果班比人當condom
就係為左救呢班死守撚
拉 每個手足都唔係CONDOM 所以先會想救POLY既人 同埋救人既手足都唔係CONDOM
估撚到哂啦
講真行動po睇連登死得人多啦
一開始話理大要散 就屌人散水撚
到散唔到水 又屌人唔好講呢d失敗主義住救左人先
救唔到就屌人當理大果班係condom
最後就當救人果d係 condom

我跪求勇武有行動都唔好睇連登
亦唔好係連登收集資訊做行動判斷
宜家連登變哂 又滲透哂 一堆fake new又多離地打飛機既po
講少少事實都比人屌分化
兄弟爬山不分化唔係比你用黎迫人支持你做任何事囉

理大一事連登都有好大責任
下次邊個屌散水撚 唔該大家都幫手屌番轉頭
be water唔散水咁唔通企係到好似理大咁比人圍咩
切記:不完美 不分化 會改進 不放棄

手足危險我地會去救 係因為我地視每個手足都係家人 即使有生命危險依然會營救手足 因為手足係家人

請認清浪漫主義不現實 武力不及極權政府 道德感召效果不佳 經濟攬炒先係最有效既方法 黃色經濟圈必須擴大

手足唔係個個完美 會犯錯會失誤 但唔係我地放棄既原因 手足少一個都嫌多 AI模型必須改進 唔可以一招用到老 見招拆招

任何崗位都有佢既職責 每個行動都會互相影響手足 必須謹慎處理每一條信息 我地冇大台 防人之心不可無 請謹慎判斷消息來源

最後 我愛手足 黑警mon post狗死全家

真,有時希望大家明白佢地只係咁啱唔係你嘅朋友,如果係你地冇可能咁冷漠咁易淡忘
幾時到你屌你老母臭閪仆街冚家剷
佢地覺得自己好型
好撚真
成班畜生唔撚用腦推人去死自己就縮係老母個閪到嗌可恥

其實尋日得兩個可能 係老鼠曾出現之前
1、唔理poly入面既人
2、大家死都要攻入去

揀1 頂唔住既可能係poly人
揀2 就係依家既結果
從一開始就根本無一個方案係全身而退
對唔住所有出黎的手足

無出黎仲係度屌既唔該好好反省
Push
沉日根本系一個情緒主導嘅行動
推呀
ppppppppppp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞