琴日比人拉左,救手足果班手足冇人再提

248 回覆
1092 Like 33 Dislike
( Show Blocked User - 林鄭月娥Carrie )
光復咗香港佢地咪唔洗坐
佢地條路由我地繼續行落去
一日未放棄場運動 所有被捕人士都唔係condom 佢地付出冇白費
外援損失係極多,唔好集中曬poly身上,都唔好再用琴晚方法攻去poly,跟本無可能成事,我只諗到,一係poly手足搵方法靜靜走,一係集合100萬人瘋狂前進,一係搵幾架大貨車直接撞班狗開路。

無唔記得手足
如任何參與……被定為非法集結的集結的人破壞社會安寧,該集結即屬暴動(riot),而集結的人即屬集結暴動。任何人參與暴動,即犯暴動罪:一經。

著黑衫帶豬咀當場斷正,再加警狗口供,個官會唔會接納你係當場經過受困?
屯門15歲罪成果個你有冇睇判詞?
「但被告當時身處遊行地點,且攜有護膝等防禦性裝備,認為他當時有意圖以雷射筆照射警員或他人,而涉案的雨傘及行山杖亦經過蓄意改裝,最終裁定他兩罪罪成。」
係睇個官信唔信,唔係講咩一絲既疑點就冇罪。
琴日mk 拉果d, 今日就係mk 緊急提堂
代表咩? 即係証都唔使搜,入撚硬, 仲有人提佢地咩?
真係好撚嬲⋯⋯
入面啲人係命出面啲人就唔撚係命咁
由出面開左實彈已經好撚嬲 講左十鳩幾次咪撚陣地 為啖氣要死守
出面成班人命都唔撚要咁去救人 結果呢?WFC?
理大手足勇武 出面個啲就唔夠勇武?唔撚洗理咩屌?
p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞