琴日比人拉左,救手足果班手足冇人再提

248 回覆
1092 Like 33 Dislike
各位手足,尋晚去Poly營救手足都閑閑哋都幾十萬人啦!做乜簽個partition好似拉牛上樹咁,搞咗幾個禮拜都冇20萬人,嗱嗱臨入嚟簽啦!送林奠去大灣區啊!唔使俾錢架咁share就唔使比錢㗎啦。最新消息:今朝過20萬了!目標:200萬和你非簽齊

https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs

同情。
push ymt見到有班細路比人拉左
好心傷 到底可以點做
一直認為出面手足犧牲更大
外圍被捕/受傷數字遠超 poly 行出黎人數, 佢地真係當場捉到正
其實依家仲留守嘅人, 仲想出面拉多幾多百人, 先再自己行出黎?
救完一晚 最慘係見到佢地自己放棄先
跟本理大果班自私到仆街
一開始自己決定守,最後自己怕要坐十年就出曬煽情文宣叫人去救,明知係用更多人地既十年去換
講咩雷霆救兵仲好笑,人地Ryan 知成隊人為左救佢死幾多人,第一反應係內疚,唔想跟佢地走。poly係到番轉自己想走,犧牲更多手足
尋日的確無預計送咁多頭。我覺得如果糧水補給無問題,暫時唔好再做任何拯救行動,如果對面繼續重狗守,入面既人可以一直牽制對方大量兵力,如果佢兵力慢慢撒,入面既人可以好似尋晚咁搵機會逃生。
Hi 藍絲
佢地已經送上火車
其實 真係打仗嘅話
好多時唔係我地想 但失去嘅人數多嗰陣
佢地唔變數字可以點
所有野都係完結之後 係一塊碑又好咩都好先會將所有人嘅名列晒上去
你expect而家會有咁做嘅可能性?
尋晚係一場策略上嘅失敗 造成人數上咁多被捕
一堆數字 唔係淨係令你思考幾多人被捕 仲要思考埋個原因
我奉勸咁多位手足要明白到 我地的確係損兵折將
勇和兩方面嘅人都係不斷減少緊
所以唔該落場打之前 搞清楚你究竟屬於邊類
無時無刻盡量保持冷靜 唔係一落到場就比環境同心情影響到你決定
尤其是到而家好多無裝少裝上前但有咩事又即刻走到武雷公咁遠嘅人
before you gear up, gear up your mind first
18-8-2019 (原片)香港警察踩示威者頭部
https://lih.kg/1737274
分化撚,入邊咩人都有,點會得polyu學生
死守嗰班真係打靶仔嚟
我都有個朋友為咗救佢哋俾狗咬中
屌你老母
Hi藍絲
大家記住, 理大仲有百幾個手足堅持緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞