琴日比人拉左,救手足果班手足冇人再提

248 回覆
1092 Like 33 Dislike
前兩日poly受困,唔知會唔會比人告暴動。連登鋪天蓋地又話捱唔到,要全城救。
琴日被拉果d,暴動一定就唔甩,今日已經冇人再提,佢地已經變左數字。乜撚野今次損兵折將,下次做好d,poly果班下次唔好 真係難聽過你係中國人。

屌,佢地都係手足,個個坐十年走唔甩,真係好心痛。琴日已經出曬post唔好去救poly就一大堆人出來屌。
大家手足冇分邊個重要d,點解要推另一班人去送頭,都算,送完頭一班連登仔一兩句損兵折將,我地冇左好多人就帶過。
當初poly 行出去都係唔知會唔會暴動,同哩班被拉一定暴動點解係大家心中既地位爭咁遠。
子彈都唔驚,驚坐監?
p
收皮啦冷氣仔
屌你老母
首先,無論poly既人定出面既人被捕都係慘
Poly手足犯錯救人唔係問題
問題係由前晚開始就唔夠準備地救人
好多得個豬嘴就上前線
對家係準軍事部隊
吹雞既就一味吹雞
但完全無人去籌備攻裝防具
結果一堆勇士用血肉之軀去救人
琴晚,有籌備工具啦
但大家都係因為吹雞而臨時拉夫
結果和理非同前線配合不良
黑警一衝後排就全散
結果前線被捕被打

救唔到人,每個人都唔想
但出面救人既都係手足
救唔到就屌出面手足
輸打贏要咁.........
切記:不完美 不分化 會改進 不放棄

手足危險我地會去救 係因為我地視每個手足都係家人 即使有生命危險依然會營救手足 因為手足係家人

請認清浪漫主義不現實 武力不及極權政府 道德感召效果不佳 經濟攬炒先係最有效既方法 黃色經濟圈必須擴大

手足唔係個個完美 會犯錯會失誤 但唔係我地放棄既原因 手足少一個都嫌多 AI模型必須改進 唔可以
一招用到老 見招拆招

任何崗位都有佢既職責 每個行動都會互相影響手足 必須謹慎處理每一條信息 我地冇大台 防人之心不可無 請謹慎判斷消息來源

最後 我愛手足 黑警mon post狗死全家

其實仲有百幾個未出嚟
釋放所有被捕人士呢個訴求係咩???
我係想講 以後大家行動post 推咩post
比多d責任,諗下要犧牲既係乜

我聽到poly 喊曬話要全城人入來救佢地真係火都來埋
Push
的確,後排配合不足
好多前線仲頂緊,一轉身時其他人都走曬
所以仲要繼續落去
唯有特赦全部先可以救倒手足
仆街死啦on9仔
唔見你 同理大班人講
理大人既死守
迫到十萬人超限戰去拯救
大家都義不容辭,好多第一次合火酒
救唔到走出黎發脾氣都唔怪佢
心急之下快人快語大家手足明白
佢隊人走到,大家都開心
但願佢隊人真係做得番被捕果2000人既力量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞