琴日比人拉左,救手足果班手足冇人再提

248 回覆
1092 Like 33 Dislike
認同
太多狗混左係到
其實有唔同意見既可唔可以理性討論
唔好一黎就標籤左先
而且唔應該過份感性
黎明行動呢兩日完全冇起色
大把人plan 定著草 移民
仲話手足 手足
䇿略每個人都可以做
以後連登有d 咩大風向post,煽情post
自己推唔推,反唔反之前諗清楚要負出既代價係咩。當每個手足都係自己家人,你就唔會推佢地去死
根本正面想打入poly呢個行為已經係情感>理性啦
夾硬吹雞要人打去「救人」 、咩10點尖沙嘴聚人而唔係各區開花搞到係街等緊既幾十個做曬condom、上個星期就屌人棄poly係散水撚
連登次Q次都帶柒曬個風向
呢度吹個風出面有人聽就去左送頭
琴日有幾個post 話我地撐唔住喇, 都知出事
唔係所有戰線都係咁既情況
其他戰線一放TG 立刻回頭不停走
唔存在前線頂既情況

利申: 我本人支持看電視 做冷氣軍師
開記者會呀
對唔住,係我無能
雖然我反對自首
擔遮/擺路障=全部告暴動,黑警冇責任
但外圍同內圍既壓力分別同絕望感我明白
我唔係內圍永遠冇辦法感受到你地既絕望
係我做得唔夠,令到堅守左兩日既你地被逼自首
仲堅守既,更加佩服
佢地冇放棄,我地都唔好放棄
希望有人繼續跟機,一齊拯救佢地
唔好咁傻好無 從來追求而又堅持普世價值既都係少數
如果個個人類都將自由公平放第一
中共n年前 已經gg

基本生存環境/條件絕對>>>>>>普世價值
無大台
無專業軍事分析
其實每個決定都係賭緊人命
由理大陣地戰 到琴晚
連續兩場 都無左我地固有特色
就係要政府管理成本大增
不斷野狗式抗爭
而呢兩日 比班狗帶左風向要同佢地決一死戰咁
唔係第一次見到你散負再叫人放棄
屌你老母 blocked 單機啦臭閪
當出面手足condom
18-8-2019 (原片)香港警察踩示威者頭部
https://lih.kg/1737274
推啊 幾多新勇武比狗咬
我覺得要停行動
太多人一腔熱血就上去打,換黎數年刑期
真 個個為自己 當出面手足condom
個人覺得應該唔好再玩情感勒索
好啦尋日玩悲情引哂人出嚟 然後?
係好慘呀跟住呢?
今晚又吹雞支援尋晚班人 ?
聽晚又吹雞支援今晚班人?
根本單純靠嬲 冇策略去行係唔work
係檢討 唔係分化
你老母有咩理由陳同佳都仲未去自首
仲有得住豪宅,慢慢諗下點樣自首
有咩理由強迫人哋poly 被困學生自困
自你老母呀
強烈請求眾志又好泛民又好
出黎開記者會
要比個班學生你公平公正精神正常嘅環境下
作出決定
希望快d有律師幫下佢地
好多失敗論 真係有理據分折
但留言就一句 拉 分化 失敗撚
駁都唔駁下

成日話失敗撚會拖垮個革命
而家d打飛機式成功論 更加推人去萬劫不服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞