琴日比人拉左,救手足果班手足冇人再提

248 回覆
1092 Like 33 Dislike
佢地唔係condom呀
唔係所有戰線都係咁既情況
其他戰線一放TG 立刻回頭不停走
唔存在前線頂既情況

利申: 我本人支持看電視 做冷氣軍師
On9 不如你入去坐 人地幫你搞經濟圈
理大果班咪坐冷氣班房睇直播囉
夠鐘就出去投降
痛定思痛
唉 所以我一直都叫人唔好死守

以後行得出黎 就要有壯士斷臂既覺悟

自斷或斷人 一定要果斷 最忌拖泥帶水 唔上唔落
成千個手足因爲救佢地無左 屌
咁你講可以點?
實質少少可以做啲咩?
正義從來唔係必勝,爭取自由民主公義往往需要智慧耐心去竪忍數十年,慢慢作出改變
Sharon Hom早幾日講得好清楚,做事唔會一下就得,最緊要有決心,國際線都一樣
有壯士斷臂既覺悟
諗起古代圍城 知道自己無得救都唔想班援兵就係咁解
但問題係 班狗攻都唔洗攻咪投晒降
成日話不割不割 咁洗唔洗檢討 再有下次 無咁多個手足比人拉啦知唔知啊
你好似講到提多兩句就唔會坐監咁...
做雷霆救兵就有要有視死如歸的決心,我哋唔會忘記救人而被捕的手足,很尊敬你們!Poly死守嘅反省自己犯嘅錯,be water, 我哋要嬴!
真係要有自斷既覺悟
一係自己偷走,一係自己行出去,唔係喊住話自己就來捱唔住,快d 來救我,我地就死
而家真係射到上天
推 希望自己唔會忘記全部手足⋯ 多人哂佢地
有真正攻擊過d咩春袋呀?又話宿一燒又乜又柒
如果用殺入poly既力度去各區開花 我唔覺得d狗可以唔理
救poly既最低成本方法根本就係文宣散出外國+poly手足留守搏班狗唔殺入去
唔應該殺入去都殺左俾狗打殘 入面poly既竟然主動投降
呢兩步行錯曬對士氣同兵力都好傷
下次 唔好再陣地啦
快閃裝修 撚下狗

呢次當上左寶貴一課
收皮啦你!只係識推人去送死,你只係識叫人入去,唔撚見你自己入去!你係入左就唔會咁撚得閒係度嘈啦,垃圾
琴日被拉果d......唉
佢地都係手足阿
岩 救人果班先係真手足
我做到就係課多少少, 大家都出多少少, 有錢出錢, 有力出力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞