[十二月啦]有冇人織緊頸巾?

322 回覆
3 Like 1 Dislike
織咗1/3嘅樣

男朋友12月頭生日 織唔切
聖誕節又冇掂過
依家密密織 希望新年前完成
聖誕節又冇掂過

幾靚呀~~應該好快就織起~~~
而家織咗幾長呀?
啱啱織完最後一條 收得工
啱啱織完最後一條 收得工

補多張圖
聖誕節又冇掂過

幾靚呀~~應該好快就織起~~~
而家織咗幾長呀?

織完啦
30號送左出去
手殘既人織頸巾簡直係自虐既行為

織錯左行冇理佢 宜家就織完望落去發覺好顯眼

另外岩岩數數下發覺多左2針 原來係20 cm 前既位置已經錯左
宜家都唔知拆唔拆好

由聖誕禮物變做新年禮物都唔得 分分鐘要做情人節禮物
手殘既人織頸巾簡直係自虐既行為

織錯左行冇理佢 宜家就織完望落去發覺好顯眼

另外岩岩數數下發覺多左2針 原來係20 cm 前既位置已經錯左
宜家都唔知拆唔拆好

由聖誕禮物變做新年禮物都唔得 分分鐘要做情人節禮物

是咪睇住電視織
而家同時織緊兩條, 希望新年前完成
織緊暗黑星球niw

織埋呢頁仲有一頁就完成

織緊暗黑星球niw

織埋呢頁仲有一頁就完成

好勁
織完人生第一條全低針頸巾嚟緊會試織一高一低針試探過條女口風,佢叫我唔好送頸巾畀佢,佢話自己有好多頸巾我仲應唔應該送條全低針畀佢
織緊暗黑星球niw

織埋呢頁仲有一頁就完成

好勁

織完人生第一條全低針頸巾嚟緊會試織一高一低針試探過條女口風,佢叫我唔好送頸巾畀佢,佢話自己有好多頸巾我仲應唔應該送條全低針畀佢

有無圖
試探左先織呀嘛
如果係我我會照送

有無圖
試探左先織呀嘛
如果係我我會照送

唔係好識upload相條頸巾係藍色漸變色,但織出嚟都唔係好好睇

有無圖
試探左先織呀嘛
如果係我我會照送

唔係好識upload相條頸巾係藍色漸變色,但織出嚟都唔係好好睇

重點
入直路了, 織埋呢版(已織近一半) 就完成

有無圖
試探左先織呀嘛
如果係我我會照送

連登app 可以就咁up 圖喎

上年織呢款比男朋友 織到想死

你係邊度買d冷?
想問下呢
如果第一行兩低兩高兩低兩高
第二行使唔使兩高兩低兩高兩低
唔該絲打
瘋狂織錯又拆 織到傻
同埋一開頭個結係唔係要留三倍手臂長度嘅線
第一次織?
我之前都係咁 不斷織錯 但我衰過你 唔識拆
我無呀我留好少咋 一隻手臂都無
夠長打到個結實一實肯定佢唔甩就夠 我覺得
起碼我織個幾條到今年都未甩
依家佢又變返一舊線
都唔知聖誕送唔送到添呀
粗冷定幼冷?
粗冷一個星期織起啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞