[PC] 黑橘又代理返龍之谷?

745 回覆
5 Like 35 Dislike
咁好無外掛,我記得以前有
我個陣玩到海龍就無玩了,不過屋企用mac,應該無mac版la
但依家得反部廢laptop 我驚lag到趴係到
隻game都咁舊,仲點會支援mac
有幾廢先,照計又唔洗好勁
搞死左巨商
連Login beanfun都login唔到,裝左佢舊野,用物IE都係唔得
一登入又叫返我下載及安裝
死基佬一安
我細細個就聽過佢個名啦
chrome 裝ie tab 果度入
搞掂啦唔該晒CHING
淨係可以係公會傾計,打龍10秒內死😂
咁又好似争d
呢個真,個beanfun真係太麻煩,又要用插件ie tab先得
核心系統太舊 龍之谷 剩係睇CPU 無視display
全部特效調到最差都唔掂就
之前玩到綠龍就冇玩
而家咩職最勁或者唔洗用咁多錢
龍之谷其實真係好好玩 但係唔課金真係玩唔到落去
個人意見,輸出:月光,物槍,十字
仲有rework完既機甲司令,聽人講好勁,到黑橘開新ser應該係rework完既版本
唔用錢就得聖徒
基本依加微課就夠玩,抽下哥淑箱,L龍玉好易有,其他靠刷關/巢穴攞d關卡點同巢點去抽就得,都唔難有
如果你cpu係i7,我諗用內顯都夠玩
佢del咗好多舊龍巢,一係變咗關卡/巢穴,仲存在既8人龍巢得93lv幻龍,95lv森林龍,綠龍Time attack同黑龍Time attack,去到黑橘應該會出埋最新既颶風龍
屌你乜水
滿終傷唔係基本黎架咩唔課點玩?
唔課都可 只係要玩多d時間 唔會好似以前一定要課到七彩先有
NPC商店都可以換到好多接近課金時裝既能力
冇人叫你一開波就打最難既巢,依加無課應該都去到50-60%終
如果I5的話推唔推得郁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞