[PC] 黑橘又代理返龍之谷?

745 回覆
5 Like 35 Dislike
奶媽放完支野等CD再放就放到完場TIM
不過而加冇呢D歌仔唱了 DEBUFF解唔到 有DEBUFF可以鎖回血 避唔到機制就秒 隻GAME真係不如全民DPS算啦
我都想知呀,睇吓有無巴打講下
要講解有d難,建議睇片,因為d巢越黎越複雜
A30B9E73-451B-40CB-A059-696AC7F32857
咁有無大概嘅順序,可以跟住黎睇
順序既龍 剩係亂放招就打死既綠龍 符石龍
不過先從最開始 收集好材料搞好哂d裝再諗打龍
今晚整理下
B31A46BC-DE70-4A63-A9F3-31A2E4CDFAA2
當年玩台服
識左好多台妹
綠龍同幻龍(符石龍)可以唔洗睇。綠龍叫人帶就得,都係for打飾品。幻龍冇活動冇人打。
森林龍要睇,黑龍打既要求幾高下,但都可以睇下既。
龍谷算係幾多台妹玩,我都識幾個
仲要好多都重課
唔該巴打
依家我知最少有2個重課台妹,ID唔開啦,因為佢地都唔識我。仲有依家有結婚系統,雖然要課金,而且雙方都要俾,自己諗下啦。脷伸:我ingame老婆係開藍鳥搵番黎既台妹
是咪真台妹先,有無同你講話要去當兵棄驚先
當年玩呢隻game 同左個台妹一齊左幾年 真係美好時光 得閒就過台灣玩下
有+公會,有+line,佢係個會長介紹既,仲有個會長都係台妹
葡萄,A0狗很羨慕
第時有機會要上圖,如果唔係好難討論落去
打機勿認真,交朋友算。另外記得既盡量不推文,唔好阻到重要po
想當年食到頭啖湯打過未改弱既海龍都幾有滿足感
有不推文架,無謂誤大事

求巴絲們幫互入
不推文回覆
D08EB1FC-7266-4EB6-A7EC-67D97A4C5D8C
我用左喇
https://www.youtube.com/watch?v=tw-hp5CIyrU&list=PLqBUUshjnVMN2I0Q_460mVOL-Nx0Sk1g_&index=11
大家可以參考下 呢個youtuber 放好多教學片
利申:非打手
已入
不推文回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞