[PC] 黑橘又代理返龍之谷?

745 回覆
5 Like 35 Dislike
0DB95D0D-039B-47B3-B3AE-813671F6E646
其實唔明點解要進階認證,玩其他公司就算鬼佬都唔會要咁煩,仆街開個帳號難過考會考
雖然我大號用左hk,不過我照搵左個台灣fd搞多左個tw既
其實可以重開個post。第一頁整番少少Q&A
實在好多人都卡ie tab度
我驚整左會俾人話打手,如果開新po的話,命格巴幫手諗諗要整d乜Q&A得唔得,最多我負責整
一係等星期六,黑橘開完個見面會再開新post,咁樣咪有理由開囉
咁都可以嘅,但係新Po都想幾個有玩開嘅巴打比下意見要有D乜內容嘅Q&A,等我得閒嘅時候可以準備定,到時開新po晝直接用,依家我自己暫時諗到嘅暫時都係同個on9 beanfun有關係嘅,使唔使整d有攻略性內容嘅?
要教新手野就要好似寫文咁L長,因為都有好多野講下
咁新po我前面放Q&A就算,後面你同命格巴如果有野想share的話再reply啦
50229B90-BA9E-4C7A-9C9C-C8F21D706D12
巴哈個邊有篇新手詳文 我都係睇完先知改左咁多
http://bbs.duowan.com/thread-46855780-1-1.html
多玩龍谷出左最新夕陽排名 新手唔知玩咩職可以參考下
我都好肯定係唔準,有玩既就會明
當參考下囉 實戰同打木樁一定有差別
國服啲裝同怪同版本都同我地有分別
個名聽落咁撚頹嘅,夕陽
夕陽係用黎刷女神裝既關,同平時打巢之類唔同
我見依家game入面好似好多貨幣可以換野,巴打可唔可以講吓分別有邊D貨幣,邊度打到,係用嚟換D乜嘅?
關卡點數:刷副本就有,越高層越多(都係多少少),打板任都有(主要來源)。主要用處換技能紋章,抽紋章(力敏智體個類)抽到有(英雄)既最勁,唔難抽。1200點抽一次,大概10應該會有一個。
巢穴點數:刷巢穴就有,越高層越多(都係多少少),打板任都有(主要來源)。主要用處抽龍玉(全部不能交易),有極低概率抽到L龍玉,分解s龍玉會得到龍玉粉塵,1900個粉塵可以直接換一粒隨機L龍玉,90粉塵可以幫龍玉洗一次屬性。冇限洗幾多次。
噩夢點數:冇L用,冇地方入手。
血淚點數:得打板任先會得到。可以換好多野。
額外4格托利位(30日),額外3格紋章位(30日),生命喇叭(30日),時裝(防裝武器飾品咩都有,不過冇外觀)數值係得副武,項鍊比a時弱小小,寵物係廢既,座騎(一隻可以跑,一隻加屬性),青金石,稱號(全部都冇咩用),白花種子(換森林龍票用)。

主要既點數係哩啲。
照咁睇打板任係好重要,每日就算唔得閒都儘量清板任效益會最大
仲有水晶點數:打磨煉巢(6人)同接要15000金既傭兵有獲得。可以換強化點,青金石,紅蓮寶,其他唔記得
其實板任都係打關/巢,只係指定咩關咩巢咁,效益真係大,而且板任有分普通,逆襲同合作三種,可以3個人分別有同一圖但不同任去打,一次攞到3個任既獎勵
板任係無限出,係唔會有刷得完,只會唔夠疲
真農夫會玩埋分身 材料滿天飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞