[PC] 黑橘又代理返龍之谷?

745 回覆
5 Like 35 Dislike
40D759AE-6E04-47AF-86E4-3901AF79977E
仲有一個號碼
互入 用左講聲
正,睇睇先
我覺得呢到最多新手問既問題係
咩職勁 (標準答案 NO.1 月光 之後交比其他人補充)
咩職唔洗重課 (奶媽職)
課左又點 唔課又點 (睇巴哈好似係時裝屬性同飾物問題)
垃圾公司
你有錢最勁咪十字軍囉,補職得聖徒係平,光輝同護士都要輸出。基本上血淚換既時裝係得2-3件係弱過要課金既。要課可以唔買點,直接去8591買金,交易所一樣可以買到要點既野。
嗰陣玩蘿莉就係貪佢唔使自己打
我都打過啱啱岀嗰陣
想問下深淵pbe勁唔勁 係咪刺客入面最勁?
呢隻game 一直都係咁 有無課體驗差太遠 不過好似今個版算易入手嫁啦
暫時係
好耐無玩了 最記得隻game d技能特效好花 打團個畫面閃黎閃去 嗰陣電腦又廢 lag到pk
3737BD5E-A6AE-4050-8390-F57635ACBF8D

幫手
7DEFDE71-D26E-400B-BD98-DD8E0BFF3EE8 己入交換
7DEFDE71-D26E-400B-BD98-DD8E0BFF3EE8 求幫手
入左
9C7D9DFA-0D53-4463-9BC3-BADE000922D5
幫幫手
以前用十字軍另一面(唔記得左名)同卡莉
Pvp好似都唔錯咁
出到沙龍就棄左
玩返應該都會用呢兩個角
25453573-8E5A-4A9E-9AFF-FB2C7DEBAF82
幫幫手
聖騎,坦黎,d技改左。卡莉5職全收皮
呢個同黑橘代理嗰個龍之谷世界係咪有分別
38394D2E-7517-40CA-97CB-91E2C84FDDE0 有冇人幫我
電腦同手機冇得比
相同: 同樣既垃圾公司+重課
Agree,唔係見係龍之谷的話今世都唔會玩爛橙game
依家個patch唔算重課
Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞