[PC] 黑橘又代理返龍之谷?

745 回覆
5 Like 35 Dislike
外傳入面待遇最差
全職業 戰士自己仲有隻狂戰頂住
有漢化補丁 有人係韓服玩得簡體字
但係個補丁落唔落到SEA版 我同幾個FD睇緊橘子版情況點
諗住唔對路就跳番去玩SEA版 暫時我岩岩試左SEA版全程唔需要VPN住
岩岩睇過巴哈有最新 打SEA漢化就有
唔係 個個唔關事 只係FOR D人打中文字出黎同其他玩家溝通
大家唔會睇到中文變亂格
值唔值放時間落去玩?由0開始的話
黑橘代理既龍谷初初都無咩
後期愈更愈睇重課金
唔係課金戰士都打唔到龍
好過狂戰得一個人玩
睇你鍾唔鍾意玩,鍾意咪值得
開頭可以試試先,啱玩咪繼續,值唔值得呢D睇個人,你見有巴打到依家都仲玩緊,但亦都有人早早棄驚
課金驚大部分都係pay to win㗎喇,係睇吓你自己想負擔到咩程度囉,佢又無揸支槍指住你個頭,玩得唔開心有壓力咪唔玩
而家既版本親民得多
肯不斷刷下關 就可以追上去
當然同課金係有差距 人地有比真錢玩
但同以前比較 至少見到車尾燈架
係wo 就唔知韓版得唔得 無機會測試,
呢個都係我睇翻巴打你回覆先決定玩嘅主要因素之一,唔係終極pay to win
狂戰唔改個玩法 真係好難上位 愈低血愈高攻
改曬啦,唔係玩血咁on9啦
係親民 d 前提你唔係玩森林龍個d...年頭我先想玩返
我朋友一樣叫我唔好晒時間
你玩呢類game 始終 唔想玩到自己咁辛苦
打同一個巢 你要25分鐘 人地只係要10分鐘唔洗
個分別大概會係到
唔想太辛苦咪適量課,自己知自己事,下下要追趕上面喪失去左自己嘅樂趣的話,我點解要打機打得咁辛苦
大佬呀,你過到咪算係咁囉。人地10唔洗個d,本身夾左好耐,裝好配合又好。依家個patch已經算係又親民,又追得最近啦,加上年頭個陣有好多親民野都未出
時間長就睇你係想挑戰定刷材料 簡單~深淵 1F~13F 任君選擇難度
每星期一次既分裂巢穴 想拎高獎勵咪打高D層數
打龍可以慢慢由綠龍野團開始 組核心成員
初可以挑戰森林龍10F版本 成功咪再打 真正既森林龍
打機最緊要玩得開心 又識下朋友

最後就自己同FD圍內玩既 其他人玩幾快都WFC了
見藍鳥全頻得閒就開戰得啖笑
冇錯,打機本來就係求開心
所以我都會退一排又玩返 次次都好似隻新game咁
C2304ADE-9B98-4F4B-9801-9437C4BEAC6A
幫幫手 互含
9D5E3C12-53F6-4021-A1C3-804F98331670
入左 求幫
今晚入
C2304ADE-9B98-4F4B-9801-9437C4BEAC6A
幫幫手 互含
9D5E3C12-53F6-4021-A1C3-804F98331670
入左 求幫
今晚入

E3EE8E9E-91F8-46A4-BF43-7616DDF7E45B
呢條先真
比佢個APP搞到冇左個ACC
所以我又入多左次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞