[PC] 黑橘又代理返龍之谷?

745 回覆
5 Like 35 Dislike
都係嗰句,玩無問題,理性消費就得,錢要用喺有用嘅地方
乜水阿
我叫anson
有冇人知課金去買金幣多數用嚟買咩多?裝定紋章?
金可以買時裝,龍玉,托利,終傷紋,果凍,強化材料,以上都係交易所會有。
npc就強化裝備。
咁平時個堆裝點樣先拎到?打巢? 之前都係用送個一套就已經好夠
所以巴打之前先叫我要課的話寧願拎黎買幣好過?
依家唔係有送一套3階啦咩。如果基本裝有2個方法。
1:做封頂成就,各巢打5定10次就有一套L一階。
2:去鐵匠到買a裝一階再慢慢升上去,A>S>L。
係呀。另外我建議用8591買金好啦,唔好直接買物品,因為你用8591買既金入game買物品比你用錢直接去8591買會平。
收到,但遊戲入面d野有無需要課呢
其實係咪姐係大家都係用緊同一套?
之前個套好似叫鋼鐵勇士?
商城既係得vip,高級vip,vip交易卷同哥淑箱鎖匙。
vip有疲勞值同vip經驗值,vip經驗值用黎買vip交易卷。
高級vip有疲勞,buff(打關,巢,龍巢都觸發到)
交易卷就交易卷啦
哥淑箱鎖匙用黎開哥淑箱(廢話),哥淑箱可抽到好多野。
係,升到4階,個名會變到瑟奇拉
哥淑箱內容如下:
果凍*1000
青金石(1/3)
紅蓮寶(1/3/5)
龍玉粉塵(400/500/600)
黃昏地圖
黃昏地圖大包裝=黃昏地圖*60
稱號:超級哥淑(極度稀有)
以上既野除左果凍同大包裝既數量係肯定之外都係大概值,因為唔記得
青金石:強化裝備用。打關/巢都會跌,不過唔多,可以用血淚/水晶點換。
紅蓮寶:強化紅蓮龍玉用。做每日任會有,好少。
龍玉粉塵:可以去npc到換L龍玉(不可交易)
黃昏地圖:刷女神裝關卡既入場卷
稱號:ac內全部角色+1000終傷,想要?FF下啦
睇都睇到眼花,估唔到而家咁多野
ching咁我想問關卡點數係多數換啲咩 送個200000係咪叫多?
關卡點可以去抽紋章,抽中(英雄)既就用啦,暫時最勁,除左冇副屬終傷之外。
仲可以去換個免費+終傷既s紋,升爆+2700終=18%終。
200000算好少,不過打一個關卡板任就有15000,所以唔需要太care
FF2F9D60-3121-4265-8C1D-5D302D032DE5
幫幫手
咁可唔可以講下飾品拎到嘅途徑
同埋係咪有把武叫森林龍武 係咪必入手?
飾品基本上都有打綠龍既飾品,除非有人/俾錢人帶打黑龍。
龍武+0基礎數值=瑟加拉+0,之後強化數值就瑟奇拉勁d。但係龍武有效果,你開完龍武指定個招技就有個+20%攻既buff20秒,cd60秒。
飾品係咪一埸只掉一件?同埋係咪交昌所啲裝係咪唔洗買? anyway thanks
綠龍1場2件,有可能重複,例如2條項鍊。交易所應該冇裝賣,除左森林龍飾品。森林龍飾品唔要都得,同綠龍差唔多(個人覺得)
上巴哈發現好似冇乜人講復仇者
係咪袋底泥到冇人玩
外傳之最 得幾個人玩
外傳之最 定係全職業之最
D技好鐘意好想玩
BTW 如果SEA版既話有無劇情技能漢化補丁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞