[PC] 黑橘又代理返龍之谷?

745 回覆
5 Like 35 Dislike
點解咁多年都未死
真係好白痴,我都搞左一輪先入到
佢嗰個新職業係偏控制定輸出嘅? 我太耐無玩已經唔知最近係點
好鐘意龍之谷, 但呢隻game唔重課根本玩唔掂

當年打沙龍 d隊友d裝廢少少比隻細王hi 一野就死

仲要8條友都好識玩先得, 好撚難
其實好過好多而家D自動ON 9 game,尤其是PVP真係好多操作技巧
等佢開返 玩1個星期左右就可以收工 因為要重課 不了
新職屬於 (槍)外傳職業
近距離輸出偏連技技巧

外傳職業自帶屬性攻擊(蘿莉除外)
有好多外傳職業到時可以試下
例如戰士叫復仇者 唔可以轉番劍聖/傭兵
姐係又由Lv1玩過?
懷念下 玩一排就滿足
最近呢幾次版本 平民化人人都可以拎神裝
差距就係強化數值
例如無課可以+10 重課可以+15以上
再加D課金時裝

事前預約有200000關卡點 可以抽野唔錯的
3階+10裝 3階+20 = 4階+0 我地而家係用緊4階+XX
玩過之後冇一隻game取代到,依家個d乜都自動,仲要得4個技
全新ser活動 500~700%經驗up 玩1~2日就可以滿lv
有登記事前 滿lv直接有裝用
lv唔係問題 滿lv後先係遊戲開始
你本身係轉移過去既咪用番你轉移個ac啲人物,冇就要開新ac玩
名格離巴打話唔課都OK呀
送個套3階+10算係唔差,而加只要你肯farm,時裝,紋章,托利都可以用血淚換,而且數值都幾勁
咁佢外傳嗰D同本身D進階職業又唔同? 多條路線?
送嗰幾套可以長用?
槍女外傳,簡稱黑槍,聽人講好勁,定位打手
送既時裝防裝同武器可以長用,時裝飾品用血淚換啦
外傳算係本身職業4個分支將啲技合埋,但又同本身個職業冇關係
咁外傳職業點開? 好似2轉咁進階?
自己一個職業,0轉個名都唔同
咁玩新職用佢預約送D野黎升應該過癮喎,巴打係咪都有玩開,咁熟
一直有玩
咁有無轉移? 而家仲多唔多外掛?
我gameone轉移,我未見過有外掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞