[PC] 黑橘又代理返龍之谷?

745 回覆
5 Like 35 Dislike
希望佢個新手支援禮包到時舊SER都可以用,如果唔係就麻煩
應該可以,唔係既舊玩家咪被迫去新ser攞佢套裝咁on9
6c9
有咩on9野做唔出,我見佢仲有個改名活動,參加都有獎,好似係
之前新幹線都有搞過改名活動
改名參加都有獎,巴打參加左未
睇佢寫估計12月會開,可直接上官網預約,最好你自己有個beanfun帳號先,app再綁定的話會有埋座騎
參加左啦
咁咪唔要隻座騎囉,都係得個cute字,要有加數值既座騎可以用血淚換
係好麻煩,如果唔明的話上面爬文理應都可以預約到
曾經課過好多加埋都幾皮野 依加自己開私服自hi好過 呢隻game設計好玩但無重課追唔到裝
玩私服都抽翼精靈ETC抽到傻
之後就變左全服月光
Download左個日服試玩下貓女 結論好鬼難玩 睇唔明啲技
其實而家無以前咁重課的話,我覺得玩私服好似冇咩必要咁
貓女舊支線要係咁chok機械步伐,我都唔識玩,新貓就冇咁煩
依加做事前event有送裝同時裝,飾品r公會叫人帶綠龍就有,而且綠龍好易打,多數都有人帶
巴打,如果玩返的話,一個月課2舊咁夠唔夠
咁你蓄埋一次過課啦,寧願你充一次補底,好過分開
而家一次補低要幾錢,老實又唔想課咁多,雖然最近CUT左無國界,但仲有星火
你一開始唔好課住啦,玩到你覺得要課先再諗,反正開服送咁多野,應該都唔洗點課住,最多都咪去8591買金幣去衝裝。香港優先
舊SER都仲做緊5舊幾10萬幣,有無咁貴
I mean補底太貴,要課就買金幣,又平又實用
斷估新SER都要一段時間先會有人放金幣,舊SER轉移的話係咪連金幣都會轉過去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞