[an/ios] 陰陽師 1001左又冇人開[10]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
有無陰陽寮係24小時開加成嫁?
入過幾個d會長副會長都唔長期上線,成日有加成空位

連登+招巴絲打

不了
更新完即刻5抽中左輝夜姬

公平咩!

我副帳10抽中曬兩隻新
我feel到自己開左個vip a/c
玩左廿幾日中左6隻ssr

晒命會比人燒春袋

晒命會比人燒春袋

更新完即刻5抽中左輝夜姬

公平咩!

我副帳10抽中曬兩隻新

有10片碎喇
其實我都睇左唔小資料,但一開始玩
ge方向應該係點,先刷劇情?同埋 你地成日講d狗糧其實係邊刷?同打 邊章升狗糧
其實我都睇左唔小資料,但一開始玩
ge方向應該係點,先刷劇情?同埋 你地成日講d狗糧其實係邊刷?同打 邊章升狗糧

一開頭可以壓下等先 升完第一隻六星隊長先返黎刷狗糧
刷狗糧 主要係單刷石車 同埋單刷你依家打得贏嘅探索困難
儲夠1000玉
點十一連抽
儲夠1000玉
點十一連抽

商店買11張藍券
儲夠1000玉
點十一連抽

商店買11張藍券

唔該
有無陰陽寮係24小時開加成嫁?
入過幾個d會長副會長都唔長期上線,成日有加成空位

連登+招巴絲打

不了

點解先
250抽唔中輝夜
250抽唔中輝夜

250抽唔中輝夜

非洲大陰陽師表示600抽0ssr先再中返ssr
已經冇玩幾日
有冇巴打知iOS點樣可以解綁返GC
想放AC
250抽唔中輝夜

跟隨緊你步伐 今日40抽完非酋中級 仲要係中吉
250抽唔中輝夜

跟隨緊你步伐 今日40抽完非酋高級 仲要係中吉
250抽唔中輝夜

80抽中輝夜
最後幾抽先中
250抽唔中輝夜

80抽中輝夜
最後幾抽先中

20抽得2sr

啱啱十抽全r 差啲以為維護完所有sr下架
小鹿男終於真正buff 可以上場
50抽又中妖刀雞
50抽又中妖刀雞

又課
陰陽師練邊隻先?
我3隻都25LV 想練1隻上40
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞