[an/ios] 陰陽師 1001左又冇人開[10]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
琴晚先開局嘅新手想問
如果除左首抽隻鬼女紅葉之後個十二抽都係R卡 會唔會重刷好啲

鬼女 之後會係咁抽到
琴晚先開局嘅新手想問

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦
琴晚先開局嘅新手想問

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦

重刷
琴晚先開局嘅新手想問

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦

重刷

好我決定刷到有ssr先開局想問多個白痴問題 重刷係咪“開始新遊戲”就得 點解我見有人教要去删file
新手一問
針女 星期幾先出?
想問新手得3星御魂升唔升爆好
唔升好細力
連第2關困難都刷唔到
新手一問
針女 星期幾先出?
想問新手得3星御魂升唔升爆好
唔升好細力
連第2關困難都刷唔到

星期四
除左六號位暴擊
其他用四星就夠 初期咩都升住先
遲下可以食返現有既魂
但會扣少少exp
琴晚先開局嘅新手想問

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦

重刷

好我決定刷到有ssr先開局想問多個白痴問題 重刷係咪“開始新遊戲”就得 點解我見有人教要去删file

Ios?
我前日先刷完
禁左上icon 用戶中心
開始新遊戲
唔使del 驚都刷到
又加攻6號
琴晚先開局嘅新手想問

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦

重刷

因住刷到2046都未開到局
其實sr 姑鳥係最好既開局
琴晚先開局嘅新手想問

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦

重刷

Ios?
我前日先刷完
禁左上icon 用戶中心
開始新遊戲
唔使del 驚都刷到

明白 唔該曬
琴晚先開局嘅新手想問

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦

重刷

2046不是夢 我刷左幾次 頭七至八抽 (去到故事第三回 未完新手任)全R 一隻SR都未見過
明明前兩日幫fd開局抽左絡新婦同夜叉 雖然我唔知好唔好用但起碼係SR 睇嚟人品耗盡左
是但入左個寮
但個寮破哂人地d公會有錢都唔買經驗加成
咩加成都唔買
係咪可以quit
是但入左個寮
咩加成都唔買
係咪可以quit

有幾多千
是但入左個寮
咩加成都唔買
係咪可以quit

有幾多千

又唔係好多
但300一次都唔用
是但入左個寮
咩加成都唔買
係咪可以quit

有幾多千

又唔係好多
但300一次都唔用

我果個同你差唔多 長期有幾千 間中買加成同禮包
btw你不如轉寮
是但入左個寮
咩加成都唔買
係咪可以quit

有幾多千

又唔係好多
但300一次都唔用

btw你不如轉寮

係咪唔係勁寮就唔會日日買
如果係就廢事轉了
反正都一樣
是但入左個寮
咩加成都唔買
係咪可以quit

有幾多千

又唔係好多
但300一次都唔用

btw你不如轉寮

如果係就廢事轉了
反正都一樣

我果間一日買一次左右 有時會冇加成
冇入過勁寮 唔太知
屌 岩岩打螢草妖氣
打到最尾1v1
佢普攻補血 又大技回血
我隻雪女有御魂補血 又傷害吸收
拉左5分鐘都未打完 2隻狂補血
迫我quit
是但入左個寮
咩加成都唔買
係咪可以quit

有幾多千

又唔係好多
但300一次都唔用

btw你不如轉寮

如果係就廢事轉了
反正都一樣

冇入過勁寮 唔太知

我有個寮,人數唔多
有無巴打有興趣,幫手打下結界
有分就日日開加成,鬼王會日日開
自己申請一定批入
繁華盛世
屌 岩岩打螢草妖氣
打到最尾1v1
佢普攻補血 又大技回血
我隻雪女有御魂補血 又傷害吸收
拉左5分鐘都未打完 2隻狂補血
迫我quit

諗起2隻螢草互打既情況
以後唔撚再賭魂
是但入左個寮
咩加成都唔買
係咪可以quit

有幾多千

又唔係好多
但300一次都唔用

btw你不如轉寮

如果係就廢事轉了
反正都一樣

冇入過勁寮 唔太知

入連登+ 吧
巴絲打等緊你👍🏻
以後唔撚再賭魂

刷仲哀撚過賭 唔買魂打一世都唔會齊六星

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦

重刷

2046不是夢 我刷左幾次 頭七至八抽 (去到故事第三回 未完新手任)全R 一隻SR都未見過
明明前兩日幫fd開局抽左絡新婦同夜叉 雖然我唔知好唔好用但起碼係SR 睇嚟人品耗盡左

上fb交易區/8591買個首抽啦
一個好似百幾兩百蚊 指定ssr
刷首抽除非你好得閒 我果陣刷咗30幾40次左右先抽到妖刀姬起手
如果唔想刷就買啦

鬼女 之後會係咁抽到

咁我都係回頭是岸啦

重刷

上fb交易區/8591買個首抽啦
一個好似百幾兩百蚊 指定ssr
刷首抽除非你好得閒 我果陣刷咗30幾40次左右先抽到妖刀姬起手
如果唔想刷就買啦

我果時係8591買左個妖刀首抽,唔洗兩百,之後再刷隻小黑黎過渡,而家玩到差唔多100日。刷首抽浪費太多時間。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞