[an/ios] 陰陽師 1001左又冇人開[10]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
已經有初猶成就

想棄驚

初酋就想棄
不送了

反而想月見黑, 唔想中ssr斷

次次一抽完上面即刻通知有人中ssr

月見黑之後中左兩隻一目連同一閻魔
已經有初猶成就

想棄驚

初酋就想棄
不送了

反而想月見黑, 唔想中ssr斷

次次一抽完上面即刻通知有人中ssr

月見黑之後中左兩隻一目連同一閻魔

我係琴日初猶個個
今日即刻中妖刀
但我首抽都係妖刀
媽呀.....
初酋之後十幾抽中一連目
而家有勾玉就抽,目標抽齊ssr,或者月見黑
初酋之後十幾抽中一連目
而家有勾玉就抽,目標抽齊ssr,或者月見黑

月見黑之後好似重有非洲大陰陽師
下期神盒會出ssr

唔會嫁啦 死心

有冇話咩ssr 一定唔會上

跟陸服既話. 陸服講過酒吞大天狗茨木輝夜呢d唔會上,
再加上講左大時大節先會上ssr, 目前冇再上過ssr,
至於台服, 係陸服講過上面條消息後, 就只上過閻魔

輝夜早排先上完
唔上既係呢4隻
好耐冇上黎
好奇一問
點解有啲連登寮友將個名改做 東儀xx?

hi 江戶紫
東儀係教
係精神
信東儀得歐氣

因為佢地發現東儀係gm
中左閻魔都唔知有咩用
下期神盒會出ssr

唔會嫁啦 死心

輝夜早排先上完
唔上既係呢4隻

等緊竹取姬
係竹達配音
d skin活動同副本有無試過翻出?
玩左半個月好想要山兔個skin
下期神盒會出ssr

唔會嫁啦 死心

輝夜早排先上完
唔上既係呢4隻

下, 我記得從未上過
陸服果邊講完之後都未上過ssr,
只係test服上過荒

呢張後從未有ssr上過架 (除左test服)

你不如依家禁出去探索地圖到望清楚d

唔睇清楚就問

正呀喂, 自從上次200抽完,
依家又儲左2萬1勾玉, all in
只求中輝夜
有無人要妖刀/酒吞碎 我想換荒川 我已經入左連登+㗎啦
同埋想問下升酒吞上5星先定妖刀上6星先 因為今日先抽隻酒吞 所以啱啱開始練

唔睇清楚就問

我知依家有呀
係我有排先會打得贏
酒吞要玩咩魂 同埋點配 想玩晒鬥技同結界 唔想猙
同埋想問下升酒吞上5星先定妖刀上6星先 因為今日先抽隻酒吞 所以啱啱開始練

hi..你有冇加連登+ line,個到問野方便d.
下期神盒會出ssr

唔會嫁啦 死心

輝夜早排先上完
唔上既係呢4隻

下, 我記得從未上過
只係test服上過荒

我個fd話早排上完,琴日先拎佢電話撚完隻輝夜
下期神盒會出ssr

唔會嫁啦 死心

輝夜早排先上完
唔上既係呢4隻

下, 我記得從未上過
只係test服上過荒

我個fd話早排上完,琴日先拎佢電話撚完隻輝夜

因為佢係抽中,唔係買,
陸服第6-8期都係萬年竹, 第9期預計都係萬年竹,
何來輝夜姬

唔睇清楚就問

我知依家有呀
係我有排先會打得贏

咁呀, 依家個山兔本已經係復刻黎
仲要好似弱化左d. 咁實會再復刻既

睇你咩隊..基本你有1速既.. 日女吞,2速4攻6暴傷

睇你咩隊..基本你有1速既.. 日女吞,2速4攻6暴傷

4生命都得.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞