[an/ios] 陰陽師 1001左又冇人開[10]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
黑白童子出哂,
白童子好似幾勁

黑先勁
黑白童子出哂,
白童子好似幾勁

黑先勁

黑勁仆街
幾時先要開始打狗糧?
而家有隻主力滿左20lv
係咪就要帶n卡出去升lv做素材?
幾時先要開始打狗糧?
而家有隻主力滿左20lv
係咪就要帶n卡出去升lv做素材?

20lv左就食2隻1lv升三星先
升到五星應該先有戰鬥力
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31078&snA=10795&tnum=11
係巴哈睇到 4抽中大天狗 白童子
黑童子玩針女還是反擊
黑童子玩針女還是反擊

輪入都唔錯
黑童子玩針女還是反擊

輪入都唔錯

我咁樣唔知o唔okay
返左大陸 食個kfc 有張卡送 有得抽獎
但好似得國服先有
返左大陸 食個kfc 有張卡送 有得抽獎
但好似得國服先有

我得左啦

升完先發現2號速6星+15只係基本 個個其他位副屬都十幾速
48萬真係好肉赤
啲六號位全部都係生命 岩岩見到粒針女6號 攻擊加成 好過無
48萬真係好肉赤

6號加攻同加防冇乜分別
48萬真係好肉赤

6號加攻同加防冇乜分別

比瑩草用
48萬真係好肉赤

唔係好赤姐 岩先allin 買完五定六粒 得番兩萬
48萬真係好肉赤

幾百萬得返兩萬
我都係一見到就買,六星打到出黎都係反枕果類
做埋個金幣左作戰任務又可以賭多粒
新手連8點妖怪退治都打唔贏
好想要隻回血
好想要隻回血

螢草
好想要隻回血

螢草

R緊碎片
但有排儲
岩岩抽中隻花鳥 荒川

48萬真係好肉赤

幾百萬得返兩萬
我都係一見到就買,六星打到出黎都係反枕果類
做埋個金幣左作戰任務又可以賭多粒

忍左手一排唔買 但一心血來潮就停唔到手 6號位差唔多買左10粒 乜柒都無

終於砌到隻見得下人嘅茨木
向爆傷進發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞