[an/ios] 陰陽師 1001左又冇人開[10]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
卡左係11lv應該做咩好? 完全冇方向
首抽係大天狗
首抽係大天狗

升下d有用sup先
座敷 椒圖 螢草 兵桶 山兔
入組隊跟下d御魂車
留體等禮拜四刷針女比大天狗
btw 正常大天狗起手應該條路好易行先係
好多張4星大陰合極都唔出異變...

而家鬥魚,太鼓好難合...

見D台仔成個月前已經話降左機率

數下有成16張4星太陰,都唔知要食幾多張1星先合得哂

數下有成16張4星太陰,都唔知要食幾多張1星先合得哂

我琴日All in左30張1&2星先合到一個4星太鼓!!!機率改到極低。

是..但我見d台仔好友都仲長期有貨掛,咩玩法

是..但我見d台仔好友都仲長期有貨掛,咩玩法

可能之前合左極大量,
D彊屍寮可以一日打過百場以上
反擊隊真係好屈 鬥技雙倍血
唔玩番反擊或者雨火控基本上唔洗打
打贏都要幾個字
姑獲鳥打章魚車都幾神,
晴明開盾保護D狗糧,係咁協攻隻章魚
打贏都要幾個字

快過你拉絲咪得
打贏都要幾個字

快過你拉絲咪得

d地藏椒圖厚到暈
打贏都要幾個字

肉隊打肉隊 你入隻小白入去就係另一個世界
打贏都要幾個字

宜家用緊雙拉鳥茨木 見到反擊可以走場
之前有用過雨火 但打鬥技磨幾個字一場
椒圖反擊隊真心無恥
打贏都要幾個字

宜家用緊雙拉鳥茨木 見到反擊可以走場
之前有用過雨火 但打鬥技磨幾個字一場
椒圖反擊隊真心無恥

鳥換妖琴打多拳會唔會好過用鳥幫人上地藏
首抽係大天狗

升下d有用sup先
座敷 椒圖 螢草 兵桶 山兔
入組隊跟下d御魂車
留體等禮拜四刷針女比大天狗
btw 正常大天狗起手應該條路好易行先係

咁我應該打咩關升lv?
終於出黑白童子

仲諗住會出新ssr
終於買到粒6星速 雖然唔勁
終於出黑白童子

仲諗住會出新ssr

都有講一目連就快登場
終於出黑白童子

仲諗住會出新ssr

都有講一目連就快登場

我默默等待荒

荒 雷聲大雨點小
荒川就真係咸魚返生 水鬼升城隍
斷buff唔在講
最勁係第二段傷食埋第一段傷個御魂效果
終於出黑白童子

仲諗住會出新ssr

都有講一目連就快登場

我默默等待荒

荒 雷聲大雨點小
荒川就真係咸魚返生 水鬼升城隍
斷buff唔在講
最勁係第二段傷食埋第一段傷個御魂效果

我升埋隻六星天狗 下隻六星就係荒川
到時應該差唔多到改版
[連登+] 招生了 係下邊留下你的名字 點擊以下 與巴打展開激烈遊戲

仲可以選擇加入Line group 約巴打刷覺醒/御魂

因為要洗走已經棄左坑巴打,所以就開左個新團
繼續歡迎新手或老手巴打加手

訓教之前賣下廣告
歡迎新手巴絲打入團 同埋最好入埋line群
熱鬧d 開心d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞