[an/ios] 陰陽師 1001左又冇人開[10]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
唔小心click左右上,post左出去

入你地寮有咩要求,因為小弟敗家有勾就抽,所以段位分唔高
但其他刷魂,互換碎片,寄養都可以
想升隻小鬼黑玩下, 有冇人玩過
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31078&snA=3746

有冇人刷 鐮鼬? 留名一齊刷
就黎儲夠升6星既狗糧
升鳥定妖刀
就黎儲夠升6星既狗糧
升鳥定妖刀

升晒所有有用嘅上5星之後已經唔想再刷
再升晒6星個肝無啦
想問下藍蛋除左活動同買之外重會唔會有其他途徑出
小弟睇左第一頁少少簡介。
小弟想入你地寮
因為本身有個穩定寮,但想同一班巴絲打一齊玩有講有笑,所以想問問

入連登+
你id 係咩 申左就批你
同埋有line group 可以入去問d 老手們野

利申:新手一個
首抽得 黑童子 白童子 孟婆
唔想刷開唔開得
唔想刷開唔開得

最好刷啦, 到你上哂軌道想要ssr可能重課都唔出
有人抽到拎大非酋成就
想問如果大家一速一樣
會比邊個先?
唔想刷開唔開得

有人抽到拎大非酋成就

再刷中天狗

鴉天狗
唔想刷開唔開得

有人抽到拎大非酋成就

再刷中天狗

鴉天狗

終於刷到妖刀姬
唔想刷開唔開得

有人抽到拎大非酋成就

再刷中天狗

鴉天狗

終於刷到妖刀姬

本身重玩1個星期,因為抽中妖刀。
琴晚入翻個39lv ac,因為二百抽都冇ssr,
琴晚再抽達成中級非酋就中左花鳥卷
呢隻game 要兩個肝玩先得
結界遇到 椒圖,惠比壽,櫻花妖,桃花妖,打手, 4套地藏
呢D可以點打? 隻隻都好厚血
想問下壓等嘅話係咪連突破 1點8點嘅達摩都唔會打?

洗唔洗壓到咁極致
呢d唔打拎少太多野(星星 體 白,黑碎...) 除非你真係諗住做壓等王

洗唔洗壓到咁極致
呢d唔打拎少太多野(星星 體 白,黑碎...) 除非你真係諗住做壓等王

我冇去到咁癲
新手玩左7日覺得幾好玩
岩岩退左本身果個團..要等4個鐘先入得連登+

洗唔洗壓到咁極致

我冇去到咁癲

剩打石距已經幾夠

洗唔洗壓到咁極致

我冇去到咁癲

剩打石距已經幾夠

成萬經一獲 拎黎升狗糧

洗唔洗壓到咁極致

我冇去到咁癲

剩打石距已經幾夠

成萬經一獲 拎黎升狗糧

壓等即係要組隊打石距,好唔化算
我寧願快快趣升六星,去打單人石距,1帶4練狗糧
想升第2 隻6星,升邊隻好?
得燈姐,花鳥 兩隻SSR
玩極都冇進展 打極都冇6星魂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞