[荃灣黃店] 串燒保老闆娘啲醫院相有古怪

2735 回覆
3084 Like 40 Dislike
我屌你老母 你班有份幫口盲撐既等比人清算
等清算呀你 仆街
大把證據佢自己嘔出黎 仲有咩需要fc?
黃藍是政見
黑白是良知
呢句都要同自己講架 醒下啦屌
黃就好人呀?
原來真係自己人黎
屌你隻眼係咪盲?邊隻眼見到我話幫間串燒鋪?我既意思係其他幫佢籌旗既鋪頭好無辜咋
因為樓上有人話其他鋪係藍扮黃
屌你 藍扮黃 呃錢嘅契弟
蘋果一向炒車多過食飯
呢年都有兩單柒得好深刻
爛玩mk妹飲爛自己身體要人捐內臟
死廢老唔俾自己仔女捐內臟要人地捐
希望更多人見到 推
[red] 而家話人扮黃,仲要夾埋呃錢
香港人真係中意陰謀論[/red

你兜唔到就收皮潛水啦 好撚柒
上面成段野完全係話手足老屈間鋪 戇鳩
你做過小店就知有少人排隊同多人排隊其實對生意額冇影響
因為你都係滿座冇停手
推到有回應
有份捐錢嘅到底係藍定真心左
光榮捐成8皮野
身邊有屋企人cancer,為咗錢愁到就發癲,冇哂自理能力活動能力
呀老闆娘有間鋪開一句聲就有幾十萬。。。如果係假我真係會好sad
yes
合理解釋係
首先佢腰痛似有賢石
所以照個ncct
真係有石
之後真係搵到子宮有野壓住尿管
再發現係cancer
所以又尿科又婦科

但都解釋唔到點解要假相呃人
如果係咁,直接拎cancer的文件影相就得,駛唔駛影唔關事既文件。
當初幫佢籌款的幾間舖頭負責人,應該有呢個老闆娘的電話,佢哋係咪應該幫手追問,唔駛大家估估下?

呢間舖頭今日仲有無開?
但係支持場運動就係自己人

發覺唔少人都好純情無機心,盲目信奉核彈都唔割既原教旨主義,
搞到經常忽略做fact check用邏輯思維,所以好似你咁好容易比假扮既偽黃絲呃。

係反送中運動留意到真係好多人係2019年先第一次接觸香港政治,
呢d人有個習慣係好中意亂捐錢當買贖罪券,果d不知名眾籌成日都好多人比錢。
重有day1開始就講黃金經濟圈有漏洞,特別果d提議只係貼張貼紙認証,
連反警暴文宣都無、唔敢表態或者做下休息站搞下義賣良心價又無,
只係叫兩句口號唔敢旗幟鮮明反藍絲根本無資格叫黃店

防人之心不可無,唔好只係聽人講聽人介紹就無條件信晒
香港人有個特質係中意盲目信奉權威、專業人士既說話,呢單野其實係蘋果把關不力無fc清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞