[荃灣黃店] 串燒保老闆娘啲醫院相有古怪

2735 回覆
3084 Like 40 Dislike
串燒保老闆Eva Fan(Yee Leung)(范美儀)眾籌呃左人20-50萬左右
佢同佢老公Calvin Leung (應該有份)有兩個仔女
仔: 梁偉賢 玩欖球 讀青衣ive (有份呃人)
女: 梁曉琳 讀可譽中學17-18年讀F3 (不明)
契仔(假細仔): 待補充 (有份呃人)
拍檔: 朱錦麟/倫(Raymond Chu) 喺TVB做道具組 (自稱三月已脫離關係)
地址: 東涌逸東邨雍逸樓3604
電話: 68292431/52827993/51354688
屌今日太多事發生
唔記得咗佢
斷鳩估去左支那/台灣避風頭
蘋果知自己炒車應該會盡量當冇左件事
屌 我都睇到喊
爛玩mk妹係咩事
原來記錯左 係亂食藥食爛肝
有人篤爆佢係爛玩mk 之後佢個fd嬲到扎扎跳
20歲女急需換肝 希望O+有心人可以幫忙
https://lih.kg/ahxECgV

重有人話佢撐警
肝臟奇蹟「自我修復」美少女逃鬼門關
https://lih.kg/1592106
如果係騙局,呢家人真係仆街過藍絲
咁就過咗骨

同大粒墨一樣消遙法外
呢個故事教訓我地
藍黃認證不可草率了事
仲話等佢解釋 應該走左佬啦
出左新post大家快啲用假ac開工
哇拎呢d野黎呃
冇乜入過廠 hn2019080245係咪日期時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞