[荃灣黃店] 串燒保老闆娘啲醫院相有古怪

2735 回覆
3084 Like 40 Dislike
趁火打劫就係呢種細蚊仔都呃,無良心呀!
條撚樣del咗fb page負評
記得之前見到有兩個英文負評都無咗
老實講
依班野至少有3個人繼續跟
蘋果帶頭炒車
光榮老闆帶頭籌錢
荃灣文宣幫佢賣晒廣告

你依加唔係私下比錢佢而係叫大眾捐錢比佢,唔計籌錢比佢果批仲有唔少市民直接比錢條八婆,藍扮黃你又識分,不過連有冇癌都唔識fc,唔該搞手負返啲責任
啱喎,搞手要負責
你咁講捐錢個人唔去fc都責任
係搞手(荃灣黃經濟大台)叫大家捐錢先
平時有機構叫人捐錢而你對佢有信心你唔會自己再fc掛?
無人理?
dllm 真係搞一場大龍鳳 食人血饅頭 就咁算數?
其實件事可以點?就咁比個八婆走佬
非荃灣友 最近先關注返呢件事
純好奇會唔會仲有一個可能性 (唔知有冇手足提出過, 有的話請提點一下)
係嗰個所謂無牌醫生有意呃佢錢 所以同佢講佢有絕症 然後又同佢注射聲稱係標杷藥嘅針? 言即, 佢係真係以為自己患癌。 因注射咗d咩, 冇人知, 所以注射物會否可能導致脫髮, 以騙過無知嘅病人?

雖然佢又假相又講咁多大話絕對唔抵幫
不過純粹覺得公眾有可能仲未得見件事100%全貌
假如上述對無牌醫生嘅假設有機會成立
點解佢仲要一直保護呢個害到佢雞毛鴨血嘅無牌醫生,唔爆佢出嚟呢? 佢地係咩關係?

利申 易信人
但同時真心唔覺得佢有咁嘅聰明才智 為騙財喺事前做咁多嘢鋪墊 e.g. 又一早話定要做手術, 又剃頭, 又受訪時影后上身喊到七情上面 etc.
反而對無牌醫生嘅操守就有好大懷疑
呃完錢就著咗草
呢單嘢令我諗起某個黨,分裂再分裂,所謂嘅不篤灰不割蓆同埋齊上齊落,響大家心目中都有不同演繹方法。十三家店同是天涯淪落人,最後因誤會而鬧翻,錢就俾條八婆呃咗,仲要互相指責做乜鳩
source
你仔細睇下佢後腦係有髮根㗎,仲要幾濃密
點睇都似係剃咗而唔係甩咗

同埋佢話喺唐樓無牌醫生度照ct又係on9到極點
部機放入唐樓棟樓都冧啦

私家醫院無可能出咗報告先俾你找數
你走數嘅下一次睇醫生會叫你找返,如果唔係就叫你過主

政府醫院都係差唔多價錢

同埋佢之前有開過post做第幾次化療唔開舖,但單嘢爆咗出嚟之後又話無做化療淨係做標靶
再加埋用假相呃人
你覺得呢個人仲可信?

本來我都費事覆但睇唔過眼仲有人仲俾佢呃緊
後續呢?無人提?由9佢?
我都想知
del埋page 屌
完咗?
??
人血饅頭 push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞