[荃灣黃店] 串燒保老闆娘啲醫院相有古怪

2735 回覆
3084 Like 40 Dislike
真係唔知佢咩心態
係咪想搵黎做癌症既概念圖。。。
講出黎都覺得膠
正式宣佈未
我既假設係建基於佢智商正常而又冇呃人既前提之下
如果佢係真係用咁撚蠢既方法去呃人 咁我後面既假設已經係廢左啦
我會懷疑係因為真係難以相信有人蠢到咁姐
唔知呢d淘寶有無得賣
岩岩果次係籌第一針既錢
黎緊仲有12針,每針16萬

所以佢如意算盤係呃二百幾萬,再加上被瘋狂幫櫬, 開間呢d濕鳩野每個月執幾十個,邊度搵?

不過呢個階段黃左,佢應該要嘔突
pish
如果真係利用人地嘅善心
同黑警一樣會有報應

真定假
好撚過份 dllm
有無咁撚折墮啊 扮有cancer呃錢
咁都做得出
個合理解釋就係佢呃我地
夠唔夠合理
人血饅頭
仲有開掛之達人呢個仆街!! 呃左50萬!!!https://lihkg.com/thread/1567576/page/1
報應從來都係安慰自己既說話
即係好似黑警死全家咁
正想講依點,個個都假設呃得人就一定係好醒咁,但明明就有一堆無腦嘅建制派一直係到用緊啲低智嘅方式去呃緊人,而且仲好成功咁呃到一大班人盲撐。
依家個立場轉咗小小,就有一啲人轉唔到思路。

另外,我覺得人本身就一定係自私嘅,有人抵受唔到誘惑係好正常,就算同立場嘅人都會犯錯,唔好當人聖人咁拜。
幫襯過

1. 醫院範圍係可以影相,只要得到病人嘅同意影人都得,何況係影自己提供唔到相證明係冇可能嘅事。

2. 佢提供嘅所有文件都證明唔到佢有癌症,如果佢真係有誠意比證據一早拎咗,就算冇都可以俾錢去醫管局申請

又唔係黃又唔係藍,大家諗好點獎勵佢未?
根據圖片,瑪嘉烈醫院醫生當時斷症係左邊腰痛,出咗呢張form話去照電腦掃描睇下腹部盤骨附近組織器官有冇異常,就係咁多了
利申醫護人員
最搞笑唔係腎結石張相,而係佢份報告寫撚住no renal stone
樓主寫老闆娘6月已經開始支持
嗰陣應該諗唔到有「懲罰黃店」,然後可以借嚟呃錢啊?

追咁多頁
我覺得可能有病係真嘅,借個病同黃店去呃比診金高嘅金額都係真嘅

誓估唔到我對人性道德底線有再被刷新嘅機會
跪求炒車
好彩睇openrice錯地址冇幫親到
當啲人白痴
賣弄人哋同情心

利申:我都係白痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞