[荃灣黃店] 串燒保老闆娘啲醫院相有古怪

2735 回覆
3084 Like 40 Dislike
人地執緊野走佬啦仲等你地fc咩
輕鬆呃左百幾粒 多謝港豬
hi 老板娘
搞清楚都好既。
cls
準備返支那鄉下買地起樓了
你班傻仔慢慢嘈
大把無名無生意扮黃
我只會幫襯長期有捐物資比班細路既鋪頭
其實d助養細路計劃好撚多扮抗爭者去拎飯劵
無錯...無成本講句香港加油就要懲罰,咁就唔好屌d人連和理非都唔做淨係facebook上表態啦
真呀 笑人做野會唔會咁弱智咁都比人發現 有晒證據係假相 回應露出馬腳即del post 之後仲要比3 日時間人準備 咁都仲可以信佢仲有機會係真 照我話其實連燈仔比老闆娘更弱智

所以你班話老闆娘會唔會咁蠢偷假相既人唔該收皮 你地係更弱智
要回應,影覆診紙同報告放上Facebook,一分鐘即刻釋疑

等三日等三日都唔知去撚咗邊了
所以我地今日一定要搵佢拎返d錢 有冇手足去
分清楚真黃同偽黃 真黃既核心價值係無私付出 有錢出錢有力出力 唔撚係淨係會借呢件事做卓頭等多d人幫襯

而事實係以家一堆本身無實力做唔到既偽黃比連燈仔"懲罰" 緊 本身都做唔起 叫兩句口號又無成本 點解唔撚做?
連燈仔笑人會唔會咁蠢 以家證據確鑿仲放生人 笑到仆街 等睇星期一去到門口乜撚柒人都無啦
食饅頭食到
屌...

又籌錢又懲罰
原來呃錢
死仆街
喺FB見到有人post佢疑似全家幅
有冇人可以驗證下?
通常搞到親戚朋友就會誠實啲
佢本人FB

老公FB

仔女

女FB

親戚/朋友FB
仲討論? 裝......
個女幾醜樣 第時應該化妝都唔掂
岩岩睇到有人fb cap圖問老闆娘捐錢比星火同癌症基金會既入數紙
回覆話:捐就捐左 但唔想公開捐左幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞