[荃灣黃店] 串燒保老闆娘啲醫院相有古怪

2735 回覆
3084 Like 40 Dislike
串燒保老闆Eva Fan(Yee Leung)(儀)眾籌呃左人廿萬以上
佢同佢老公Calvin Leung有兩個仔女
個仔叫梁Wai Yin 個女梁曉琳讀可譽中學
可能住映灣園
用人既同情心黎呃錢
人渣
串燒保老闆Eva Fan(Yee Leung)(儀)眾籌呃左人廿萬以上
佢同佢老公Calvin Leung有兩個仔女
個仔叫梁Wai Yin 個女梁曉琳讀可譽中學
可能住映灣園
電話: 68292431/52827993
(設計圖片)
直至今天,有巴打發出「串燒保老闆娘啲醫院相有古怪」一文,我們知道不能盲目地聽從任何一方之說法。有關貼文上的內容,經小編fact checked後,實屬無誤,相關照片的確曾於網絡上出現。但另一方面,我們亦接收到老闆娘親身於whatsapp錄音交代,她表明將會找記者「交出證明」。所以,我們暫時實在無法得知所有事情的來龍去脈,我們仍未能切實地向曾經給予捐助的客人提供證據。故此,本店須為此事向客人致歉。

呢段係其中一間有份捐錢嘅餐廳facebook出
睇黎老闆娘都係無同果班幫手嘅老闆解釋
都係話等佢搵記者交證明
推,咁cls既大話唔可以沉
咪Fc左堆相係假囉
樓主開post問下大家意見都叫帶風向

原來P牌空acc講野就唔可信
咁不如ban晒全部p牌acc啦
一個forum起碼有一半以上人無開過post 係咪要ban晒果堆人?
保重身體
樓上話住逸東村公屋
係呀 之前見到上個post話老闆娘要幫手
見咁多間黃店聯合搞籌錢
同埋有個據說係資深荃灣group人做監察
所以信得過佢地唔會落格
仲叫埋屋企人 同事去食
完全無懷疑過老闆娘有cancer係真定假

我都想信佢
畀咁多人質疑同埋話佢呃人相信一d都唔好受
明明學樓上巴絲講 影出院證明/藥單/標靶藥收據是但一樣 就已經平息晒所有猜測
點解又要等星期一搵記者
推到佢解釋為止
推翻起佢
外國出世撚
我都係P字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞