[荃灣黃店] 串燒保老闆娘啲醫院相有古怪

2735 回覆
3084 Like 40 Dislike
其實要澄清真係好容易,令d化療收據出嚟就得。不過希望係炒車啦...
你地班友幾時咁相信一個p牌仔講既野?

利申
有冇學過plagiarisms? 咁樣同倫敦金啲人嘅wechat有咩分別 都係偷圖
講返先 我明係係會有信任問題 但係真係唔關其他黃店事 其他黃店都有份幫手籌錢同出錢

再講多次 紅先裝修 唔好比班mon狗帶風向講裝修
推到有回覆
有哂圖喎!!!
最少都出黎解釋下啦
見到連登有POST就即刻DEL哂
如果真係有末期癌
相真假唔重要
依家最重要係查佢係咪真末期癌
自己中埋招
除咗佢自己 應該冇人知得到
衰啲咁講,可能有份收錢
我係facebook留左言 佢刪左張相
尾數可能未到佢手
暫時有機會只係十萬
但點都好希望大家炒車
唔想咁快下判斷住
客觀咁講 有可能佢已經一早REFER左
但佢到婦產科 未有新REPORT/LETTER俾佢 有時醫生都好懶出呢D野
有需要叫佢向醫生 提供證明
如果無左影 confirm到係詐騙 可以打999 相信班狗好願意調查
成堆相都係零證據證明佢有 cancer

係零證據呀!

利申,護狗
What!?
公道講句,我見其實好多病人都唔會識睇醫生信講咩,我再當佢住院期間無影相,上網是旦搵之後。
當你收左咁多人捐錢,你有責任證明下你自己真係有病都好應該啊大佬。

正如你攞政府資助,你都要有證明
暫時黎講呢個說法最接近而家我地已知既事實
上面有張private report都只係話無石,不過尿道enlarged,唔代表有cancer,同埋以我經驗private既report係打死都唔會幫你diagnose你有cancer,只會話你highly suspecious,叫公立relate番其他報告

除非佢show到任何同化療有關既相,如果唔係呢鑊佢都幾難走得甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞