[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (29)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我自己有Cushman, Sugar Cane, 同革蛸, cushman 平,抵玩,Sugar cane 同革蛸好重料,一世都唔會爛。

好想人條Croots 玩下英國馬𩣑皮。
等我望下先 thx
巴打們 遲下新年福袋有咩係必買

For the voices left unheard
For the lives sacrificed
For the future of our home

一陣見!
你地會着咩衫
我無黑色褸,深色夠暖就算。
之前入咗對toys mccoy ironclad, 小窮L第一次買呢個價位嘅boots

另外想請教各位巴打件barbour平時點打理,蠟布好痴塵,會唔會洗完先放番入櫃定唔洗由得佢?同埋大概幾耐要補一次蠟
多謝推介
一陣見啦
我都冇黑色
一定要暖先
其實我覺得嚟對好靚,舒服嗎⋯⋯?
睇你想要咩feel, 我有一件vintage 機洗完無再re-wax, 成件啞色,有舊味。

另一件新入就會一年著完rewax 一次

唔洗點打理,但千千唔好入膠袋。 一年後有可能chi 住。
由一件黑tee 都熱行到要著褸都係一事無成,其實好悲。

但點都要撐到光復之日! 無放棄嘅餘地。 放棄就對唔住死咗,傷咗嘅義士!
爭取民主係長期抗爭 由其我地對緊既係中共
唔好氣餒 只要一日有人 一日都唔會輸
啱呀!
barbour hk on sale
全部85折
買兩件75折
係網定實鋪?
實舖@k11 musea
佢係賣亞洲fit定classic fit?
Break in需時,皮夠硬夠挺,係靚嘅:)

著左件N-1出去
唔知去到會唔會太熱
好新淨
死硬,熱死你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞