[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (29)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
早兩個星期問左幾次都冇人理我
大阪除美國村堀江的確係無咩行呀。

去Acorn 望下,我覺得係大阪高汁古着店

唔該紅巴
我去完了
上網周圍搵到好幾間古著店 大部分都係80 90s street fashion為主 唔太啱行
堀江都買到少少野

係呀,我覺得osaka 唔係幾好行架,古着店的確好多,但未必係我哋想要個d ... 日牛品牌就無問題,又多又集中。
件shirt 幾正!
所以行日牛品牌多
本身留意左warehouse一段時間 但香港冇咩地方有賣
件flannel shirt好有old American worker style 好厚
日牌我幾鍾意warehouse !!!
低調但高質素
條褲邊度入?
我發現應該係mink oil未乾又上另一隻,用濕布抹極都仲好油
另外想請教下除左淘寶外,無印既鞋撐好唔好用?
T 記有military last
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
想問下原色牛退漿會歪骨係咪無得避免?熱水縮係咪會歪得勁啲?
無得避免亦無需要避免
扭骨有咩唔好
因為要留布邊,所以在剪裁上條骨是必然扭的。這是天生的,無法改變。
岩岩醒起mcfly都幾正

http://mcflystore.web.fc2.com/

我自己就多數只行日牛牌子
都係real mccoy個頭
想問下各位belt有冇推介
Redmoon
Cushman
Sugar Cane
Samurai
Orgueil
革蛸
Tim Hardy
Croots
Filson
好多紅巴當中有冇特別推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞