[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (29)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
alden係舒服
想問吓點解救
利申有定期上油,但有次唔知係咪無掃塵就上搞到咁
我唔識,可能9up .... 但我覺得係黑色嘅原罪, 黑色野舊咗就係灰濛濛
佢有色落既話我唔care,但而家好似有塵同leather cream撈埋咁
多謝兩位巴打推介,真心大開眼界,尤其係Barns 同 Merz b. Schwanen
今日
60s USN G1
50s Arrow Shirt Company tie
50s Big Mac workshirt
70s Levi’s corduroy vest

巴打好型仔。 認岀度勁高
講相認嘅話限牛巴先係佼佼者
我見過你最少3次

係咪上啲舖頭吹水/買嘢嗰陣

RMFB都係陰陰凍
件Unwaxed Barbour係廢的
barbour 唔暖架。 even waxed 都只係焗唔係暖。
普通長袖加件storm rider 個身好暖
但你唔怕凍o架喎
今日凍呀
濕凍世界第一
有嘢請教

Denimio今日send咗email話發貨
之後又話FedEx指我嘅shipping address錯

但係我在Amazon, Gloverall or Farfetch都係用同一地址及都係用FedEx

我依家再confirm佢多次地址無錯

有無人試過同樣情況?

Btw, denimio又話洩漏卡資料,shipping又咁,印象勁差
我張單都ship左
暫時無事
師兄好型!下身點襯法??
岩岩先係BF買左等緊運黎
D人又話冇十五度以下都唔好著既
WW2 US officer trousers, Grenson shoes
今日著N1+長tee好似都係有d 熱
因為15度以上著,焗到你暈。
但其實barbour 幾岩今日d 陰濕天氣著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞