[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (29)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
真係咁難handle咩?我都等緊運過黎
洗唔洗,就咁睇都唔覺有咩問題
有冇ching玩paraboot chambord?想問下japan 28cm 買uk 9, 9.5 or 10好啲? 好似睇過話d碼偏大
barbour真係完全唔厚 你當佢係一件shell 我自己唔怕凍 係德國0度著heat tech+兩件hoodie+barbour都ok頂得住 但落雨落雪個d天真係好岩用
即係純色落?
Barbour 濕凍根本無得輸
今日著WORKWARE n1都夠暖
個身暖隻手同臉凍到pk
摷返件barbour 岀黎發現件衫膊頭衣架位甩晒色
有冇巴打試過?
有冇得救
想買件vintage既美軍厚外套 n1個堆 想問個d保暖定outdoor野保暖 因為價錢都差唔多
無野比羽絨暖
真品/靚復刻個d n1唔係用羊陀毛整咩
個d冇摸過唔知幾厚
就算保暖度一樣,outdoor brand一定輕D
D蠟在突出位會淺色咗,件衫打完蠟應該就無嘢
Pherrow’s, Buzz Rickson, TCB, Houston,
Vintage pat記
Patagonia vintage既話得d fleece pullover岩心水
厚褸太重現代感
想買對boot著下
唔想買red wing
買danner 定white’s好
平時著開咩style?
Barbour 岀動

Barbour bedale
Orgueil denim sack

CJ boots
我今日都係babour + 桃牛
但我係babour ashby
大阪除咗美國村仲有冇邊到值得行下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞