[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (29)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
中環雪廠街有一間 唔知係咪你講個brand
想問k11係咪有barbour 既官方鋪?
google左幾次都唔見有
買左對二手service shoes
鞋頭個摺位摺果陣夾腳有冇得搞
哩間好似係餐廳
係, Foxglove, 食中餐嘅
有無師兄有著danner mountain light 2,size係咪應該比平時波鞋size down 1個碼,amazon 做緊6折,想入手

補多張相。

開始上網睇下遮嘅info
有冇巴打知道邊度有FFA jacket賣?
For your reference

Danner mountain light 2 us8.5
Paraboot chambord michael Uk8.5
Nike new balance Adidas us10
Red wing us 8 & 8.5
Church’s uk 8
LL bean us 8
Camper 42
下一個目標就係paraboot chambord
喺歐洲見過啲一碌木過嘅成2k
好想買但係喺香港太多仆街偷
之前喺日本bespoke過一把1k到用咗三年畀人偷咗
每次用啲同事都話正
唔會放餐廳門外啦。
外國網得farfetch同間意大利嘅會直寄香港
我三對都係$2200-$2400買到
講真佢只值呢個價,當潮嘢玩
3k以上買church’s 同 tricker’s好過
皮同工都靚好多
但paraboot個last啱我啲,好好行
而家有啲覺得皮鞋舒服過波鞋
我下個月會去英法,希望xmas 有減價會執到鞋。
jm weston 靚過paraboot
唔同grade 呀?
我廿幾年都無被人偷過遮,只有忘記拿,同埋借咗唔還,之後唔見埋

我通常都就咁放門口遮桶
可以考慮下玩手杖
想問問
A-2 軍褸 係香港邊間有得買?
我驚驚。 新屎坑
好似over 咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞