[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (29)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
171 著xs .... s 會闊,除非巴打大隻仔
得見啲架仔172 173都係s
手臂位闊闊地幾正先想買s
巴打你171著xs前面長度到咩位置?
學生哥無乜budget 想買件牛仔䄛有無介紹
亞洲人著M65 Parka 一定係XS,即使米八著xs都會係oversize。

反而m65 field jacket就唔一定xs,如果唔高嘅話重可以揀short

想著到呢啲style
但wear app好多冇寫咩size
如果係軍版,XS都有呢種效果㗎喇
咁都好啲 因為我網上買 都幾貴下
所以想問清楚廢時買錯
Ching邊到買
m51 軍版無liner 今日應該頂到喎
下晝可以 朝早大風唔掂
日本古著屋
今日第一日著brad pitt.... 好吉肉。 似乎buzz 都係有吉肉嘅問題。

Wool lining可能吉啲
講吉嘅話,alpaca應該無得輸
我件N-1 係alpaca 又唔算勁吉
各位巴打連登新手say個hi
hello
小弟其實係想借位promo個西九vintage event,之前生勾巴幫手出過一次
拋磚引玉,出張snap
Vintage Stetson hat
RM brown beach
Devis
Nesty boots by RW

點玩法呀?
好似係西九交流

有無型棍師兄分享下snap
Devis
點樣可以知堀江warehouse新年個幾日開唔開
古著西九野餐
日期:2019年12月7日 (六)
時間:中午12點開始
地點:西九藝術公園 (九龍站步行約20分鐘)

歡迎各位古著愛好者參與,可以自行攜帶自己的收藏一起交流。免費享用以香港納稅人血汗錢打造的西九空間,同時亦可帶同家人,小朋友,竉物於此席地而坐,欣賞西九維港美景。

🔈注意事項🔈
🔸為免騷擾別人,請只用旅行袋(或類似),以代替拖喼;
🔸自備野餐墊(盡量不超 1.8 X 1.8 m),用作休息及齊整列出收藏。
🔸 若帶同寵物到訪,請時刻為牠們戴上牽引帶

t.me/vintagewestkowloonpicnic

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞