[A/I][Gen4] Pokemon Go (30) 11月10日 7區開花捉精靈

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇人行完3km佢唔俾你打下一場?
完全同意, 好多時睇對方第一隻, 就知自己有幾成機會嬴,
佢一換完, 我就可以換隻克住佢嚟打X佢。

屬性>>>CP, 仲有開盾時機都係, 一開始玩時好多時好早就開盾,
後面打個時都係去到必要/明知對方可以一招殺, 我先會開。
佢個數係round up左, 實際上行左2.9x km
如果buff到
硬到仆街
想知佢新嗰個化石蛋 係咪淨係可以孵翻自己地區嗰啲
啫係隻龜我哋孵唔孵到
PvP IV 點計
應該個個都係配 thunder + iron head
屬性優勢係pvp 都幾緊要
如果打PVP確實係呢兩招好啲,
但...我寧願留番流星嚟打RAID算
raid 鳩打都得架啦無限出寵又咁多人
我想同自己圍內朋友打...
席多藍恩已經成功兩帳(有加乘時, 4招大招試晒)做低佢
廢雲暫時要到齊四個帳先搞得掂
有冇人個buddy icon今日都彈個未知圖騰嘅icon出嚟 但又冇得撳
有無人個buddy禮物係個相機到 搞到淨係撳到影相拎唔到禮物
㩒個相機掣週邊都攞唔到?
有冇人更新完之後個時時刻刻失左靈?
屌x2
好似熄左
我要自己開返
開左好耐啦
浪費晒步數
想問下到rank 7係咪已經攞到禮物?
再升rank已經係咪已無禮物?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞