[A/I][Gen4] Pokemon Go (30) 11月10日 7區開花捉精靈

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
7km蛋生到阿羅拉六尾
打gym廢老都唔係問題,
外掛自動補藥先係問題,
次次打到第三次就食金莓自動回滿,
所以我打gym通常打死一隻先打下一隻,
見第一隻用外掛已經可以唔使浪費時間

應該唔係外掛?
真係大把人長期mon住自己個gym
有,你可以試下零晨三四點就知,
無論你幾點打,停一陣又好,突然打又好,
你打隻怪第三次就會自動補藥回滿

依家啲飛人掛已經好全面,
非色違自動逃走,自動捕捉,捕捉畫面已經睇到iv,自動EX波,預覽捕捉結果,乜柒都有
咁全面架咩
D解老野識用
d廢老真係識用?
點解唔捉外掛
屌,fu 左成堆蛋都係火蔥鴨
驚無晒人玩
依家多人玩既國家eg台灣,
飛人仲多過陸軍,

而且飛人仲課金課多過陸軍,
Ban 晒佢自己收入會勁減
飛人每日走去外國霸gym輕鬆50金,

Vip券就去外國無人打既gym拎個徽章,
次次幾十張黑券,

色違 Iv 100撳個掣就飛到去捉,

孵蛋輕鬆掛機孵,

糖、星塵做田野任就過百粒,過千萬,

仲課金就真係on9仔
岩岩10km生到利奧路
咁香港仲點玩
用飛人根本就無左依隻game既樂趣,
你自己跑去捉,孵化出嚟既色違/100滿足感一定大過飛人好多,
其餘輕鬆玩就好,
唔好課金比縱容飛人既N記賺
樓上巴打講得啱

我仲記得第一次打raid中100 (急凍鳥) 喺條街叫咗出嚟嚇親隔離左右啲路人

後來識多咗班地區朋友,會因為一齊冇閃而屌、有人raid閃/高iv而開心/一齊玩cd/行街做任(3個鐘feebas, 第一次飛天螳螂由堅尼地城行去東區續個掃/特登入摩士博閃螳螂, 馬公博閃狃拉etc.),呢啲飛人係唔會明/體會到

或者你會話我on9咁辛苦陸軍把撚,但乜都你捉晒你贏晒,坐喺個冷氣房乜都有就完全冇咗個樂趣喺到
我玩咁耐都自己玩 有無隊友一齊
依家係悠閑玩家
目的係捉閃
iv勁唔勁唔多重要
啱呀 兩位清都講得好啱
我不想改變世界 我只想不被世界改變
九龍油尖旺/深水埗市中心位日日都有廢老支援,
去到最後5分鐘都仲開到2場10人以上
草劍神四個都夠打, 五星計呢隻已經算幾易打
你地開ar叫隻寵出黎果陣會唔會成日有困難?
明明係平坦開放既地方 慢慢轉個相機都無隻寵既腳印走出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞