[A/I][Gen4] Pokemon Go (30) 11月10日 7區開花捉精靈

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
刨完精靈圖鑑,好期待第日瑪機雅娜出嚟搞串個1500對戰場
1粒塵1粒糖都唔駛畀就隨時可以1抽3,夠黑仔iv夠爛就得
呢樣真, 幫朋友用佢個帳升RANK, 一路最多嬴兩場,
琴日屎忽撞棍, 啲屬性俾佢個隊克住晒對面5隊, 終於5連攞埋隻黃MK仔
其實係咪睇勝率派對手
Rank 1 2 都會撞到幾個亂玩既人
我rank 3去到rank 8淨係撞過1-2個係9玩
正常隻game應該唔會個個都識認真玩pvp
應該抽番rating相近既人
我而家31XX都係遇過一兩個32XX
上Rank7唔算太難 拎左套衫應該唔會再打上去
45場37勝 longest streak23
不過佢個對戰系統真係好低能完全無心機玩
唔好意思破壞規矩,但好需要好友禮物拎7KM蛋

7202 8597 5571

正常每日都會 online
added
而家睇youtube 個個都係肥波球+鬼格拉格拉+ 防型deoxys

用黎剋tier5 既great league 寵

不過gamepress d great league 分數唔可以盡信
我見勾魂眼幾高分,用哂成副身家升爆佢點知廢到仆街
惡系打擊面低,雖然幽靈系抗性多左但本身stat廢都係無用
惡系用佢不如用月伊
請問1500 pvp
需唔需要計較隻野既iv?
因為反正都唔需要升爆 升到1500就停
係咪iv低都冇所謂?
黑魯加幾好
越接近1500越好
我用啲千二, 千三嘅都嬴到RANK 7
我知係我好彩, 但屬性對啱真係好緊要
孵左20幾隻7k
係咪出多咗圓陸鯊
1500 係cp嘛
我指iv
而家捉都無用,要等社群人有限定技先捨得進

個個烈咬陸鯊
我先蛋出
Wa屌你
Btw上星期深水埗出左隻100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞