[A/I][Gen4] Pokemon Go (30) 11月10日 7區開花捉精靈

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
佢今次推出交換進化既精靈其實正傳全部都要連線交換,個大方向始終想將正傳所有野慢慢加落go到,所以都好正常。

不過野外捉親既都係頭幾代gen同廢野,真係點一下睇下係咪色違就算,唔想浪費時間捉埋
但正作交換唔會洗IV
唔洗iv既會好唔公平影響成個交易系統,
自己咁睇,如果捉到100/極高cp既大家都係死死地氣儲200粒,或者n記應該改返做普通100粒會好啲,

反而對新手/無咩戰力精靈既人黎講幫助幾大
捉到高cp低iv既寵交換完就免費升(仲可能-6變高iv)
例如升做怪力/老匹就可以變成即時戰力

不過除左碗力其他野外出現率都偏低

https://forumd.hkgolden.com/view.aspx?message=6565250&page=20

腕力同波克比果堆身份證無三粒星,有既都要禠奪佢,都係低賤大陸仔

唉... 呢段內容已經唔知貼過幾多次... 貼極都仲係有人有香港譯名唔用用任地獄兼支那譯名...
有冇人 交換 豪力 勇基拉
係支那應該會有人同你換
聽講今日粉嶺有廢老為咗爭道館而鬧交
搞咗個幾鐘
我都係住呢區, 知唔知邊個位, 等我八下
最好真人battle
聽講係有條女批人底 仲要五隻咁多
跟住有班廢老圍剿佢
佢就叫人唔好打唔好打
最終被班廢老趕咗落塔
然後班廢老又比另外一堆人整走咗
九成又係大型屋苑內果D爭崩頭ge塔,
個個爭做塔霸, 雙色/三色AC人士拆唔到人座塔就批完人地再上自己D寵
頭先踢左個幾鐘先踢到館
利申住嗰度,嘈到我住勁高都聽到 嘈咗成粒鐘有突
聯和墟?幾座塔都係住宅區入面,一落樓就知係咪有真人批底或拆塔
華明嗰邊
新入坑唔知要做啲咩係咪不停捉野就得
係 同埋你見5星團體戰有5/6人打你可以入去打吓
多咗好多野玩
啲小精靈會有異色
仲可以同人對打
果啲神獸 新手係咪冇可能捉到?
唔係 上面講咗 5星團體戰=打神獸 一般你見有5/6個人你可以撳入去打 你可能會打到你啲精靈死晒 但有得換過第二批入嚟 打完就有得捉隻神獸
新手入場等人carry
隻game對新手非常友善
神獸反而係容易入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞