[A/I][Gen4] Pokemon Go (30) 11月10日 7區開花捉精靈

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
鬼龍無資源
係, 而家個玩法太要求玩家hard core...
online pvp 好難打 覺得啲人好勁
同意, 加埋依家一堆BUG技,
等開MASTER LEAGUE先打兩場試試。

煲爆嘅神獸大家都有幾隻係袋, 可以打下嘅
個connection真係有d問題
對家可以開3盾又試過
打打下對家冇哂反應 打木人樁咁贏又試過
又係冇哂反應 未打完就直接宣布我贏左都試過
第3真係冇諗到
因為冇反應嗰下太令我聯想到connection error
諗起一次打和佢當我輸
pvp 是但用隻, 同真正刨文出竉看, 勝負率差不多
求其一隻噴火龍 一隻水箭龜 一隻貝貝 全部冇用塵升
個機會率同
一隻鬼龍 一隻刺蛋進化 一隻臭泥 有塵升 開2技
勝負率機會一樣 好靠運氣
前嗰排冇打 見你哋話好多人用鬼龍 今日打咗10場得1個用
打great league可以拎齊5個獎勵
打ultra league拎得3個 好彩就4個
master league唔洗打 未到40Lv
你好彩, 我而家開左3場3場都有鬼龍
其中2場鬼龍+巨沼
已經收手
我對嗰隻鬼龍仲要係用原始之力 唔算好勁
寧願佢加少d
上左去無得番落黎,我只係想打黎賺星塵

上到rank 8 下個月master league 應該要留定好多星塵養寵
暫時打110場賺咗11萬塵左右
不過好快用曬
4000cp神獸大對決
帝牙盧卡應該老是常出現
已經升定buddy friendship
但鋼龍招流星係一擊必殺型, 出左自己廢左, 同埋對前面兩隻好大壓力,
一定要燒晒人地兩個盾先得。
開雙技又貴到嘔...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞