[A/I][Gen4] Pokemon Go (30) 11月10日 7區開花捉精靈

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有無人更新完,對戰果時成日話連線不佳
搞到輸左好多次
第1次打2500就贏5場,終於有個隻新嘢
1500打咗成個禮拜都3/5
要趁其他人未識打個陣贏曬佢
打到無癮, 個個肥鬼龍做膽, 然後九成都係搭隻巨沼怪/鋼柱
攞左MK仔同埋套衫, 我收手啦
真 完全唔想玩
都有, 場場都係個幾隻, 真係悶嘅
但最主要無塵,
好IV嘅彩虹泥我有, 無塵升...

利申, 勝率低, 6成半左右
so far 未見過ultra 有鋼柱,可能rank7 無人想投資咁多星塵,鬼龍+巨沼+小翅蛋進化最常見
因為battle league 我已經長期得幾百星塵
我遇過兩隻鋼柱, 其中一隻仲要係雙技,
塵其實有百幾萬, 但我想隊落打RAID戰力身上,
PVP啲奬勵未吸引到我放過百萬塵去升野打...
其實最大問題唔想燒塵,
去升啲打RAID無用嘅POKEMON度...
想砌一隊打ULTRA LEAGUE嘅, 我粗略計過要再升4隻, 近一百萬塵啦...
同埋因為巨沼實在太多,
越嚟越多人用隻土台龜或者大菊花..
呢兩隻我有OK嘅, 但一隻過左2500, 一隻得千幾CP...

上面條數計錯左, 無一百萬咁多, 六十左右
Agger 打raid重要啲
所以我都唔會投資咁多塵落battle league個度
但係用鬼龍真係好爽
咁啱自己又有一隻唔過2500
利申 1500 十場三勝 2500 十場起碼七勝
如果pvp可以LOL咁bam怪就好
遲啲啦 遲啲應該會越出越多嘢
其實最緊要係執好個系統, 啲BUG太多, 計過數無可能輸,
都可以因為BUG輸凸
遲下正式開季唔比用神獸就最好
出華麗大賽仲好啦其實
可以點玩
想問下睇邊個網既top tier會準d?
我見一個中文網gameinfo同英文game press 好唔同喎
精靈賣到錢?q
https://pvpoke.com
呢個好似公認最好
希望真係會岀多啲嘢
2500冇乜變化 打咗10場已經冇打
又冇咁多塵升咁多隻 反而1500多元化好多
hea打18場0閃大舌頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞