(未FC)斬妖義士有機會出自某登

677 回覆
356 Like 29 Dislike
我諗去到坐監
啲撚屌都會話人扮坐監

一日到黑咁撚鍾意捉鬼
道士嚟?
受小弟一拜
support啦屌
首詩講荊軻,即係預左唔會成功?
真心?你坐十幾年仲要被人誤認係鬼會有咩感受?
你地係咪冷血架?
首先要證明真係手足先
如果係手足 我真係對唔撚住都要講句
做得出就唔好留力 我唔信正常人唔收手會得2cm傷口
屌你老母你憑咩話人哋唔介意
你願意為被捕人士同失去眼睛和生命的手足爭取公義嗎!
你又願意為公義冒險ma !

@vvovv2019
遊戲規則
不露面容 /會面或行動時禁止向任何一方披露自己身份或面容 (防止行動失敗篤灰行為)
不披露身份 /會面或行動時禁止向任何一方披露自己身份或面容 (防止行動失敗篤灰行為)
不保留記錄 /當日行動或會面結束時確保任何聊天記錄刪除 (防止行動失敗篤灰行為)
不侵害他人身體 /希望組織成員能確保自我清醒理智狀態不被仇恨支配()
人地唔醒,但人地有膽做
咁你又憑咩話人介意呢?
我覺得冇問題
口話做戲係因為輿論
心入面大家明白唔割咪得囉
義士好波,開左個頭,除左何妖,班狗識驚未呀
所以咪一早有人宣揚就算有1%機會係手足都唔可以捉鬼冷嘲熱諷,依家死無對證點fc呀。
我係手足我跳樓
你地班偽勇武同和理非,真係蠢撚過閪呀!!
咁撚難得有第一單出現,你老母唔撚拍爛手掌都算!
仲要係度當人係鬼係演員。
黑警開槍打心口,返到狗屋,萬人景仰呀,屌你老母!
毅進仔都醒過你地呀!!!
話之你,不論膠刀又好,牙籤都好!總之敢做既,就係英雄!!
總之敢表態,就名留千古!!
補句唔割真係講乜都得
係義士會介意? 你憑咩話我冷血?
冷靜d先,咁大公報個post 點解釋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞